Избори

Бойко Борисов във Видин: Страната ни има нужда от здраво правителство

  21.10.2024 07:00             
Бойко Борисов във Видин: Страната ни има нужда от здраво правителство

„Никой освен нас не иска правителство. Тактиката на другите партии е да се продължи изтощението на държавата и хората. И това е прокремълско. Те искат България да не е силна, да не е равноправен член на ЕС, да няма Шенген… Те искат икономиката да продължава надолу, да бягат инвеститорите“. Това заяви пред препълнената с хора зала „Фестивална“ във Видин лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който със свои колеги дойде, за да подкрепи силния отбор на Видин с номер 18, воден от Росица Кирова.

По думите на Борисов, България вече свети в червено и е в политическа нестабилност, икономическа, финансова. Трайна нестабилност, години наред нестабилност. Затова шансът е този – на 27 октомври ГЕРБ да победи убедително, защото това е единствената партия, която има възможностите, опита и силата да излъчи работещ кабинет.

„Нашият силен отбор е решен да вземе съдбата на страната ни, да ни извади от безвремието, да възвърне стабилността и сигурността в домовете и живота ни. Затова обаче ни трябвате всички вие, и онези, които днес не са тук“, каза пред своите съграждани заместник-председателят на НС и водач на видинската листа на ГЕРБ-СДС Росица Кирова и допълни: „Знам, че можем да сме единни и ние сме го доказвали, ние в Северозападна България. Знам че можем да побеждаваме и това сме доказвали, за да продължим започнатото и да въведем ред в бъркотията от популизъм, фалшиви новини и празни приказки с невъзможни обещания. Нужна ни е вашата подкрепа за номер 18“.

ГЕРБ-СДС е с номер 18 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Самотноживеещ жител на град Вълчедръм е загинал при пожар дома си
Общинска академия по математика ще помага на врачанските ученици
Киноложка изложба на Българско овчарско куче се проведе за пръв път в Мездра
Василка Шаламанова е назначена за заместник-министър на правосъдието
Александър Димитров : Проблемите на Монтана се задълбочават през последните 30 години
"Видабаскет" победи и "Спартак"