Избори

Румен Христов: За пореден път се убедих, че българските деца са талантливи, красиви и артистични. Ще продължа да ги подкрепям!

  19.10.2024 12:08             
Румен Христов: За пореден път се убедих, че българските деца са талантливи, красиви и артистични. Ще продължа да ги подкрепям!

Лидерът на СДС и водач на листата на ГЕРБ-СДСв област Монтана Румен Христов беше част от публиката на концерта на децата от детския комплекс „Ние, врабчетата“. Те показаха пред своята публика изпълненията, с които покориха Световния шампионат по сценични изкуства в Италия. Румен Христов е един спомоществователите, помогнали пътуването на нашите деца до Италия да стане възможно.

https://www.facebook.com/share/p/aehttVKWJhr717JG/

„В петък, 18 октомври, имах привилегията и удоволствието да чуя изпълненията на участниците в Световния шампионат по сценични изкуства в Италия от "Ние, врабчетата" в  Монтана. На концерта в Драматичния тетатър за пореден път се убедих, че българските деца са талантливи, красиви и артистични. Не случайно се завърнаха с медали и отличия от шампионата. Ще продължа да ги подкрепям и в бъдеще, с респект към постиженията им.“, када лидерът на СДС Румен Христов.

Коалиция ГЕРБ-СДС е с номер 18 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 



Самотноживеещ жител на град Вълчедръм е загинал при пожар дома си
Общинска академия по математика ще помага на врачанските ученици
Киноложка изложба на Българско овчарско куче се проведе за пръв път в Мездра
Василка Шаламанова е назначена за заместник-министър на правосъдието
Александър Димитров : Проблемите на Монтана се задълбочават през последните 30 години
"Видабаскет" победи и "Спартак"