Избори

Дариха пътека за пътна безопасност и спални комплекти на детската градина в с. Крушовица

  17.10.2024 14:20             
Дариха пътека за пътна безопасност и спални комплекти на детската градина в с. Крушовица

50 спални комплекти с високо качество и пътека за пътна безопасност получи като дарение детската градина в с. Крушовица.

Дарението лично направи общественикът и благодетел Мартин Харизанов.

“Днешното събитие е в знак на благодарност към хората, които не забравят нито едно населено място в област Враца, когато отидат в парламента. Хората, които се стремят  да подобрят живота на всички, без значение от политически пристрастия или лични интереси. Хората, които служат на обществото и чуват нашия глас.
Детската градина в с. Крушовица получи като дарение от г-н Мартин Харизанов 50 комплекта висококачествено спално бельо и пътека за пътна безопасност. Старата селска чешма бе реновирана и в близките дни предстои да бъде напълно довършена. Като кмет на селото изказвам своите благодарности към г-н Мартин Харизанов и за тазвечершния концерт.
 Сигурен съм, че г-н Харизанов ще продължи с доброволческата си и добротворческа дейност. Но по-важното кандидатите от силния отбор на ГЕРБ - СДС  да бъдат в Парламента и да ни подкрепят от там, защото благодарение на тяхната подкрепа и работата на общинския ни кмет Валя Берчева, в община Мизия стартираха важни за цялата ни общност проекти., каза кметът на Крушовица Ивалин Тодоров.  

"Истински ме трогнаха хората от с. Крушовица тази вечер. 
От сърце благодаря на всички вас за топлото посрещане и за подкрепата! За мен е истинска чест да бъда ваш народен представител и ще бъде чест отново да имам възможността да работя за благополучието на вашето село и община в Парламента.
Зная, че времената не са лесни, но вашата сила, трудолюбие и сплотеност са пример за всички нас. 
Вие, жителите на малките населени места, сте сърцето на област Враца.  Вие сте тези, които съхраняват българските традиции, носят силно чувство за общност и несломим дух. Затова имате моята подкрепа и ще продължа да ви помагам.
 
Знайте, че вашите усилия не остават незабелязани и като ваш представител, моята задача е да се боря за вашите интереси и да се грижа вашият глас да бъде чут.

Поздравявам кмета на селото Ивалин Тодоров и кмета на община Мизия г-жа Валя Берчева, която заедно с вас гради новия облик на общината. Именно тук, в Крушовица, се реализират така важните проекти за обновяване на пазара и за подмяна на уличното осветление. Сигурен съм, че добрите дела за селото и общината ще се множат!

Защото ние от ГЕРБ-СДС можем да гарантираме това. А аз гарантирам, че ще защитавам без компромис вашия глас в парламента!", каза Мартин Харизанов.
На срещата присъстваха водачът на листата на ГЕРБ-СДС Красен Кръстев, кандидатът за народен представител от с. Крушовица Марияна Петкова, кметът Валя Берчева и общинските съветници от ГЕРБ-СДС. 

Номер 18 за ГЕРБ-СДС и преференция 102 за Мартин Харизанов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.



Самотноживеещ жител на град Вълчедръм е загинал при пожар дома си
Общинска академия по математика ще помага на врачанските ученици
Киноложка изложба на Българско овчарско куче се проведе за пръв път в Мездра
Василка Шаламанова е назначена за заместник-министър на правосъдието
Александър Димитров : Проблемите на Монтана се задълбочават през последните 30 години
"Видабаскет" победи и "Спартак"