Избори

Гласувайте за силния отбор на Видин с номер 18!

  17.10.2024 10:30             
Гласувайте за силния отбор на Видин с номер 18!

„Гласувайте, за да защитим региона си и покажем, че гласът на видинчани се чува и техният вот не може да бъде подменен, купен и опорочен!“.

С този призив се обърна водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС Росица Кирова по време на продължаващите срещи с жители на селища във Видинско. 

А те – хората от Генерал Мариново, Дружба, Каленик, споделиха болките и изляха недоволството си, защото са изолирани от света и от местната власт: „Въпреки обещанията на кметската администрация на Видин пътят все още не е ремонтиран. Редовен автобусен транспорт също няма. Не се интересуват как живеем… А ние живеем трудно. Искаме да има контрол над местната власт."

„На Видин му трябват повече хора в парламента, които са свързали живота и работата си с Видинско. Затова нека да упражним правото си на вот на 27 октомври и да изберем своя народен представител. Само обединени можем да вървим напред. Предлагам ви един силен отбор с номер 18, за да може ГЕРБ да сформира стабилен кабинет“, допълни Росица Кирова.

Разговорът за това как да се решават проблемите в държавата, кой е отговорен за грешките и безвремието, защо ГЕРБ и защо е изключително важно да има редовно правителство продължи с часове.

Онова, което трябва да се направи е да се гласува. Масово.

И всеки да избере как. Предложението на Отбора на Видин е номер 18!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Самотноживеещ жител на град Вълчедръм е загинал при пожар дома си
Общинска академия по математика ще помага на врачанските ученици
Киноложка изложба на Българско овчарско куче се проведе за пръв път в Мездра
Василка Шаламанова е назначена за заместник-министър на правосъдието
Александър Димитров : Проблемите на Монтана се задълбочават през последните 30 години
"Видабаскет" победи и "Спартак"