Бизнес България

Изживяване на MAX на половин цена с новите бустери за скорост на Vivacom

  15.10.2024 10:23             
Изживяване на MAX на половин цена с новите бустери за скорост на Vivacom

Светът се движи с невероятна скорост, а новите Unlimited планове на Vivacom и бустерите за скорост към тях помагат на потребителите да се движат заедно с него. Специалните пакети за скорост дават на клиентите на телекома уникалната възможност да персонализират своето изживяване и да се възползват от максимална скорост на download на мобилния интернет навсякъде и по всяко време на половин цена до края на месец октомври[1].

Изживяване на MAX за всички потребители

Първият основен бустер „MAX скорост за Ден“ се предлага на цена от само 1 лев с ДДС (вместо 2 лв.). Той осигурява светкавично бърза и надеждна връзка в най-голямата 5G мрежа в България[2], което  го прави  идеален за онези напрегнати дни, в които всичко трябва да се случи на момента – дали ще бъде важна онлайн среща, която не търпи отлагане, спешни служебни задачи или всички онези ситуации, в които живота ни изправя пред поредното предизвикателство, а часовникът тиктака.

За разлика от него, вторият основен бустер на телекома „MAX скорост на Седмица“ е подходящ за по-дълъг период от време. Той е перфектен за потребители, които имат нужда от високоскоростна връзка по време на интензивни работни седмици, дълги пътувания, важни бизнес проекти и натоварени университетски семинари, както и за тези, които искат да се насладят на безпроблемен стрийминг на съдържание или интензивни онлайн видео игри. С него клиентите на телекома могат да се фокусират върху своите задължения и развлечения без да се притесняват за нищо, а през октомври той е само за 5 лева с ДДС.

Това прави двата бустера подходящи за всякакъв тип потребители – от дигиталните номади и студентите, които се нуждаят от сигурна връзка при работа от различни точки на света, до запалените геймъри и феновете на стрийминг съдържание, които искат да се наслаждават на плавно и безпроблемно забавление където и да се намират.

Двойна скорост всеки уикенд

Разбира се, Vivacom се е погрижил и за най-доброто изживяване и по време на почивните дни. С бустера „ Двойна скорост Уикенд“, абонатите на планове Unlimited 20 и Unlimited 200, могат да удвоят скоростта на своя мобилен интернет напълно безплатно.  Така свалянето и гледането на любими филми и сериали, провеждането на висококачествени видеоразговори с приятели и семейство, гейминг турнирите и сърфирането в онлайн пространството стават повече от  приятни, а почивните дни се превръщат в истинско удоволствие.

Активирането на бустерите за скорост е изключително бързо и лесно, през приложението My Vivacom, което дава на потребителите пълен контрол върху тяхната интернет скорост.

 



Самотноживеещ жител на град Вълчедръм е загинал при пожар дома си
Общинска академия по математика ще помага на врачанските ученици
Киноложка изложба на Българско овчарско куче се проведе за пръв път в Мездра
Василка Шаламанова е назначена за заместник-министър на правосъдието
Александър Димитров : Проблемите на Монтана се задълбочават през последните 30 години
"Видабаскет" победи и "Спартак"