Избори

Жителите на община Ново село: Росица Кирова е пример за добър народен представител

  13.10.2024 13:09             
Жителите на община Ново село: Росица Кирова е пример за добър народен представител

Народен представител, на който винаги може да се разчита за подкрепа и помощ. Така кметът на община Ново село Венислав Ангелов и жителите на селата от общината - Ново село, Ясен, Винарово, определиха заместник-председателят на Народното събрание и водач на листата на коалиция ГЕРБ-СДС Росица Кирова. В резултат на нейните усилия в общината започва реализацията на различни проекти по асфалтиране на улици, обновяване на отдавна пропаднали общински пътища и връзки между селата.

С благодарност за признанието на своите избиратели и топлото посрещане, г-жа Росица Кирова заяви, че работата й е да полага всички усилия и оказва съдействие на всички кметове от Видинска област.

„Трябва ми вашата подкрепа, за да не бъда сама, за да сме повече от моята група в парламента и да работим за родния си край. В листата на ГЕРБ-СДС равнопоставено са представени жените и мъжете, имаме четирима кандидати от гражданската квота, четирима от партийната. Трябва ни вашето доверие, за да можем да продължим да развиваме и обновяваме населените си места, за да има сигурност в държавата с работещо, редовно правителство“, каза Росица Кирова.

По време на срещите в Новоселския район хората се обединиха около мнението, че на безкрайните избори за парламент трябва да бъде сложен край, защото нестабилността в държавата е пагубна за всеки един българин.

27 октомври трябва да е белязан с номер 18 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 



Самотноживеещ жител на град Вълчедръм е загинал при пожар дома си
Общинска академия по математика ще помага на врачанските ученици
Киноложка изложба на Българско овчарско куче се проведе за пръв път в Мездра
Василка Шаламанова е назначена за заместник-министър на правосъдието
Александър Димитров : Проблемите на Монтана се задълбочават през последните 30 години
"Видабаскет" победи и "Спартак"