Избори

Румен Христов: Пътят от Георги Дамяново до Дълги дел вече е мой приоритет

  11.10.2024 10:13             
Румен Христов: Пътят от Георги Дамяново до Дълги дел вече е мой приоритет

Водачът Румен Христов, заедно с кандидати от листата на ГЕРБ-СДС в 12 МИР Монтана и координатора на ГЕРБ Ирена Димова, се срещнаха с кмета на Георги Дамяново Нина Петкова и кметове и съветници от общината. Беше представена листата и обсъдени наболелите проблеми на общината, сред тях и републиканският път, който има спешна нужда от ремонт. Румен Христов изрази убедеността си, че проблемите биха се решили по-лесно от редовно правителство и трябва да се направи възможното да се заложи сума за ремонт за догодина.

Бяха обсъдени и предстоящите предизвикателства пред България  - членството в еврозоната и Шенген и още веднъж бе подчертано, че ключът към всичко е редовно и стабилно правителство.

След срещата Румен Христов и общинският съветник от Георги Дамяново Красимир Иванов  пропътуваха пътя до с. Дълги дел и се запознаха с много лошото му състояние. Въпреки двата проекта за ремонт, протестите и многократните обещания на АПИ, ремонт не се прави. Румен Христов заяви, че пътят между Георги Дамяново и Дълги дел ще бъде сред най-важната му приоритети като народен представител.

ГЕРБ-СДС е с номер 18 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Самотноживеещ жител на град Вълчедръм е загинал при пожар дома си
Общинска академия по математика ще помага на врачанските ученици
Киноложка изложба на Българско овчарско куче се проведе за пръв път в Мездра
Василка Шаламанова е назначена за заместник-министър на правосъдието
Александър Димитров : Проблемите на Монтана се задълбочават през последните 30 години
"Видабаскет" победи и "Спартак"