Избори

ГЕРБ- СДС ще се бори за три мандата във Враца

  22.09.2024 13:20             
ГЕРБ- СДС ще се бори за три мандата във Враца

Днес коалицията ГЕРБ – СДС регистрира кандидат-депутатската си листа за област Враца. Водачът Красен Кръстев обяви, че целта е да спечелят три мандата на изборите на 27 октомври.

„Благодаря за доверието, което отново ми гласува лидерът Бойко Борисов да съм начело на една добре сформирана листа, в която има уважавани лекари, учители, икономисти, треньори и спортисти, общественици, представители на МГЕРБ и гражданската квота.

Нашите избиратели ни позиционират като първа политическа сила и в региона, и в страната на последните 6 предсрочни избори. За мен, като водач на листата, това е отговорност, много труд, ангажимент и изпълнени обещания.“, каза Кръстев.

Целта е в тази кампания кандидатит – депутатите на ГЕРБ – СДС да не  спират да говорят с хората, да стигнат до всеки човек и да убедят избирателите да дадат доверието си на коалицията, защото ГЕРБ-СДС са гарант да има страната ни редовно правителство.

„Вярвам, че с доказаните и силни личности от нашата листа, ще постигнем с увереност поредната победа. Именно заради хората, трябва да продължим и да разговаряме с всеки един от тях по важните за обществото въпроси.  Нуждаем се от редовно правителство и в предстоящата кампания ние ще предлагаме решения за преодоляване на кризите.

Ще бъдем отново близо до хората и вярвам, че ще ги убедим в най-важното - да излязат да гласуват.“, подчерта Кръстев.

СИТ

 



ПГТР Враца насърчат здравословното хранене
Премиера на „Полковникът и птиците“ и богата програма до края на октомври във Врачанския театър
Теодор Асенов: Равен достъп до качествено образование за всички деца – това е моята кауза
Петър Петров : Справедливостта и законността са основни принципи за “Възраждане”
Слънчево и спокойно време с температура до 22 градуса
Хороскоп за вторник 22 октомври