Избори

„Движение за права и свободи – Ново начало“ регистрира листата си в Монтана

  22.09.2024 13:15             
„Движение за права и свободи – Ново начало“ регистрира листата си в Монтана

В Деня на независимостта - 22 септември, „Движение за права и свободи – Ново начало“ подаде документи в РИК за регистрация на кандидат-депутатската си листа в област Монтана. Водач отново е Димитър Аврамов. Аврамов е в политиката от 18 години. През 2009 година влезе в парламента като представител на хората от Монтана с листата на ГЕРБ. От 2017 година до днес е част от ДПС и оглавява листата на движението. След раздорите в партията организацията в Монтана остана монолитна и е част от „Движение за права и свободи – Ново начало“.

„От първия си ден в политиката имам една цел – да работя за Северозападна България и за хората тук. Не съм отстъпил нито ден от тази цел.“, каза Аврамов.

Втора е Надя Петрова. Тя е част от 50-тия парламент. Петрова е представител на хората в Лом. Трети е Деян Георгиев от Бойчиновци, а четвърта Мелани Сергеева от Берковица. Тя е само на 27 години.

На пета позиция е д-р Красимир Манасиев – педиатър, един от най-популярните лични лекари в Монтана. Георги Ангелов от Вършец е шести, а след него е Кремена Томова от Брусарци. Осми в листата на „Движение за права и свободи – Ново начало“ в Монтана е Генчо Борисов от Лом.

„Регистрираме пълналиста, както е било винаги до сега. Борим се за доверието на всеки човек и ще се радваме на подкрепата на хората в област Монтана.“, каза Димитър Аврамов.

Димитър Аврамов е водач на листата на „Движение за права и свободи – Ново начало“ и в Плевен.

СИТ

 



Премиера на „Полковникът и птиците“ и богата програма до края на октомври във Врачанския театър
Теодор Асенов: Равен достъп до качествено образование за всички деца – това е моята кауза
Петър Петров : Справедливостта и законността са основни принципи за “Възраждане”
Слънчево и спокойно време с температура до 22 градуса
Хороскоп за вторник 22 октомври
Самотноживеещ жител на град Вълчедръм е загинал при пожар дома си