Събития

Специален подарък с послание получиха всички първолаци в Община Оряхово

  16.09.2024 16:45             
Специален подарък с послание получиха всички първолаци в Община Оряхово

Днес тържествено бе открита новата учебна година в училищата и детските градини на Община Оряхово. Днешният ден е празник на духа и надеждата за бъдещето, което е свързано с децата ни.

Кметът на Община Оряхово – г-н Росен Добрев бе гост на НУ „Кирил и Методий“. Той поздрави учители и ученици по повод първия учебен ден и заедно с г-жа Силвия Маринова – Директор на НУ „Кирил и Методий“ вдигнаха знамето и официално откриха навата 2024/2025 година.

Гости на тържеството в СУ „Христо Ботев“ бяха г-жа Румяна Декова - Председател на Общински съвет – Оряхово и г-н Асен Бошнаков – Директор дирекция "АПИООМДКСТиОМП" в Община Оряхово.

С пожелания за ползотворна учебна година г-жа Лидия Петрова – Заместник кмет на Община Оряхово поздрави учители и ученици от ОУ „Н. Й. Вапцаров“ и ДГ „Мир“ в село Селановци.

Г-жа Христинка Цонева – Секретар на Община Оряхово уважи откриването на учебната година в НУ „Д-р Петър Берон“ и ДГ „Пролет“. На учители, деца и ученици тя пожела успех и нови предизвикателства.

Празничният ден в ОУ „Христо Ботев“ - село Остров започна с тържествена церемония. Г-жа Габриела Велкова – гл. специалист „Култура, спорт, туризъм“ в Община Оряхово приветства учители и ученици по повод празника.

С пожелание за успех, нови приятелства и незабравими моменти, г-жа Виржиния Войкова - Секретар на МКБППМН поздрави малките възпитаници и екипа на ДГ „Дружба“ – град Оряхово.

Най-развълнувани в днешния ден бяха първокласниците. По традиция и тази година те получиха специален подарък – „Книга за първолака“ с послание от Кмета на Община Оряхово.



Община Монтана тегли кредит за екологичен градски транспорт
Община Видин се присъединява към инициативата „Ден без автомобили“ на 22 септември
Обява! Продава се земя с инвестиция в бъдещето /автокъща, хале, бизнес/ във Враца
Спа комплекс „Враца“ обявява свободни работни места СНИМКИ
Кметът на община Берковица Радослав Найденов поздрави Господина Петрова по повод нейната 100 годишнина
На вниманието на учениците: Включете се в състезанието за майсторско управление на велосипед и спечелете множество атрактивни награди! СНИМКИ