Избори

БСП – Обединена Левица определи водачите на листи, дава Монтана и Враца на „Изправи се, България“

  21.09.2024 12:45             
БСП – Обединена Левица определи водачите на листи, дава Монтана и Враца на „Изправи се, България“

Андрей Вълчев от „Изправи се, България“ е водач на листата на БСП – Обединена Левица във Враца. На партията на Мая Манолова е отстъпена и Монтана, където водач е Мария Каменова. Водачеството във Видин е поверено на Стефан Стефанов от БСП.

Мария Каменова е юрист, омъжена е с едно дете. Тя не за първи път участва в парламентарни избори като кандидат – депутат, била е водач на листата на „Изправи се , България“, а на миналите избори беше втора в листата на Левицата. Каменова е само на 31 години, работи в нотариална кантора.

Водачът на Видин Стефан Стефанов беше кандидат за кмет на Видин, издигнат от социалистите на местните избори през миналата есен. Той също е юрист.

Андрей Вълчев от Враца вече е бил народен представител. Той влезе в 45-тото Народно събрание с листата на „Изправи се“ Мутри вън!“ Вълчев е завършил право във Великотърновския университет.

СИТ



Пътешествие в античния свят: Могиланската могила във Враца
Български Младежки Червен кръст - Враца се срещна с ученици от 2-ри и 3-ти клас на СУ"Христо Ботев" - гр. Враца.
ПГТР Враца приготвя гръцка салата
Актьорите от Врачанския драматично-куклен театър продължават да впечатляват зрителите със своите изяви както на театралната сцена, така и на малкия екран.
Гол мъж тичал из центъра на Монтана, арестуван е
Танчо Калпаков след загубата от Спартак: Допуснахме елементарни голове