Събития

Актьорите от Врачанския драматично-куклен театър продължават да впечатляват зрителите със своите изяви както на театралната сцена, така и на малкия екран.

  21.09.2024 13:00             
Актьорите от Врачанския драматично-куклен театър продължават да впечатляват зрителите със своите изяви както на театралната сцена, така и на малкия екран.


Актьорите от Врачанския драматично-куклен театър продължават да впечатляват зрителите със своите изяви както на театралната сцена, така и на малкия екран. Тази вечер актьорът Теодор Софрониев и режисьорът на хитовата постановка на Врачански Театър - Vratsa Theatre „Убийството на Гонзаго“- Пресиян Кузов, се впуснаха в приключенското реалити шоу „Бягство към победата 2: Съкровището“. Двамата показват богата обща култура, изключителна издръжливост, бързи реакции и безупречна логика в състезанието, което ще се излъчва всеки петък и събота от 20 ч. по БТВ. Пожелаваме им успех и нека първи стигнат до Съкровището! 
Седмица по-рано красивата и талантлива актриса от трупата на театъра- Владинелла Кацарска показа великолепни вокални умения и спечели заслужено място в отбора на Иван Лечев в хитовото телевизионно предаване „Гласът на България“. https://www.facebook.com/share/v/MC2GtwNJJ3cJ8CL8/
Освен това, присъствието на врачанските актьори- Велина Георгиева и Ивайло Вълчев в десетки популярни телевизионни реклами, ги утвърждава като любими лица от екрана и пример за това как актьорската професия може да намери изява в различни жанрове и медийни формати.
Не на последно място, Никол Султанова, която е автор на креативните плакати за постановките на театъра, също е активна на телевизионния фронт, участвайки в десетки рекламни кампании.
Тези участия на нашите актьори в различни телевизионни формати и реклами показват, че Врачанският театър е място, където се раждат таланти.
 



В началото на новата учебна година сдружение “Благотворни приятели” посети отново своите приятели от двете преходни жилища във Враца с директор Ива Станчева
Николай Нинов: Възможно е всичко да се случи
Враца се потопи в магията на Гърция!
В Културен център „Жул Паскин“ бе открита изложбата „Сузи, внучката от къща №4 и времето на скритите еврейски звезди“
Исторически успех за боксов клуб „Златните момчета”
Пътешествие в античния свят: Могиланската могила във Враца