Събития

„На базар сме! В Белоградчик” отново гостува в града под скалите

  21.09.2024 08:48             
„На базар сме! В Белоградчик” отново гостува в града под скалите

От 20 до 22 септември платформата Sтетика отново гостува в град Белоградчик. Този път 22 участници от цялата страна дойдоха на площад „Възраждане“, като те ще предоставят на града и неговите посетители още едно уникално преживяване по време на IV Балонена фиеста - Белоградчик.
Бела Антова от „Sтетика” сподели, че повечето участници тази година са нови: „Имаме специален кафе щанд, гофретите на Бар Сладкиш от Видин, имаме сухи цветя с картини, нови играчки, невероятната бобарницата „ПриРодата”, която е супер атрактивна, както и Малката пекарна. 80% от тазгодишните участници идват за първи път със своите произведения в Северозапада.”
Всички решили да посетят базара ще имат възможността да се насладят на най-различни изделия, в това число и дрехи, бижута, нови артикули с шевици, играчки, сувенири, декорации за дома. Също така ще бъдат разположени и щандове за мед, вино, сладкиши, много ръчно изработени изделия и козметика.
„На базар сме! В Белоградчик” се организира със съдействието на Община Белоградчик. Базарът ще продължи до 22.09. (неделя) до 19:00 ч.
 



Монтана падна с 1:2 за Спартак (Плевен) в оспорван сблъсък
Ремонтират общежитието на гимназията в Ковачица
РИОСВ– Враца отбеляза Европейската седмица на мобилността
Започва есенното почистване на Берковица
Успех за боксьорките на клуб „Спарта Монтана“ на Държавното първенство
Колко ще ни струва лютеницата и каква е тайната на врачанската лютика