Избори

„С общи усилия трябва да излъчим силен и работещ кабинет с управление от ГЕРБ“, заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС във Видинско Росица Кирова

  18.10.2024 12:54             
„С общи усилия трябва да излъчим силен и работещ кабинет с управление от ГЕРБ“, заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС във Видинско Росица Кирова

„Наш духовен приятел и обществен деятел“, така се обърна архимандрит Антим, протосингел на Видинска митрополия, към заместник-председателя на Народното събрание и водач на листата на ГЕРБ-СЪС във Видинско Росица Кирова, която беше гост на старта по обновяване и реконструкция на два обекта в село Дреновец, община Ружинци.

От общините, от работата и инициативността на кметовете зависи да се възползваме максимално от средствата, които се отпускат по различни програми. Днес гостуваме на кмет, който с упоритостта си, с дейността си разработва и реализира проекти, които дават своя резултат в обновлението на населите места в общината. Затова и не случайно г-н Александър Александров бива определян като най-успешния кмет във Видинска област. Моята подкрепа е била винаги еднаква към всички общини от региона. Така ще работя и занапред. Нужна е обаче инициативност от кметовете, експертиза и хъс, за да могат нещата да се случват навреме и държавата да поощрява онези, които работят съвестно и неуморно за своите населени места“, заяви г-жа Росица Кирова. Тя отново призова с общи усилия на 27 октомври българите да решат съдбата на страната си, излъчвайки силен и работещ кабинет с управление от  ГЕРБ.

По Плана за възстановяване и устойчивост в Дреновец започна разширяване и пълно обновление на Дома за стари хора за близо 2 млн.лв. А малко над 1 млн.лв. ще бъдат вложени в асфалтирането на улици  в селото, като парите за това са по миналогодишната програма за селските райони.

Първите копки на двата обекта бяха съпроводени с благословия и празничен водосвет на архимандрит Антим, който определи разширяването на социалния дом като проява на грижа и човещина към хората, на чийто плещи тежи съграждането на нашата Родина.

По-късно г-жа Росица Кирова се срещна с жителите на Дреновец с едно ясно послание: „Победа с номер 18!“.

ГЕРБ-СДС е с номер 18 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Северозападният регион на България е с най-ниски стойности в туризма
94 млн. евро ще бъдат насочени за подобряване на горите и биоразнообразието в тях
Старшата на "Монтана" не успя отново срещу "Ботев"
Търговци ще изграждат зарядни станции
Община Криводол пусна на търг апетитен общински имот
Обучение на членове на СИК в община Козлодуй