Събития

Почивките за Великден са резервирани във „Флора турс“ СНИМКИ

  18.04.2024 13:20             
Почивките за Великден са резервирани във „Флора турс“ СНИМКИ

Екипът на "Цветина Мездра" ООД, познати като транспортната фирма с най-новия автобусен парк в България и превозили най-много ваканционни туристи към Турция, представят нова туристическа платформа ФЛОРА ТУРС, регистриран туроператор и туристически агент. В сайта може да се открият екскурзии, уикенди и почивки, разработени и организирани от тях. Програмите са балансирани и  разнообразни. Маршрутите включват както градове - емблеми, популярни туристически дестинации, така и традиционни градчета, по-малко известни места, които носят уникалния бит и култура, както и дестинации с пленителна природна красота. Маршрутите са изпитани във времето, събрали са най-доброто от досегашната практика. Предлагат програми с тематична насоченост за любителите на планинските емоции, на кулинарните пътешествия, на историческите обиколки и на почитателите на модерния свят. Партньори са на туроператорите „Руал“ и „Сън Травел“ и осъществяват транспорта на туристическите им групи.  В секция „Почивки“ може да се открият  предложения за ваканции в Турция, по които „Флора турс“ работи съвместно с "ТУРС КЛУБ". Във времето са доказали ползотворното си сътрудничество на хиляди доволни туристи. За Великден екскурзиите, които организира „Флора турс“ са много и разнообразни. Всички места вече са купени. Едната дестинация е Приказна Кападокия - земята на дивите коне. Продължителността на екскурзията е 5 дни / 4 нощувки. Тръгва се на  1 май и всичко това струва 549 лева.

Друга атрактивна оферта, за която, за съжаление, вече няма свободни места е до Солун и Метеора. Продължителността е 3 дни / 2 нощувки. Тръгването е на 10 май. Цената е още по-впечатляваща, започва от 265 лева. Предлагат и еднодневни екскурзии до етно село Гиновци и Осоговски манастир. Датите за тръгване са 11 май и 20 юли. Цената е от 60 лева. Атрактивна оферта е и полупансион в Тоскана. Продължителността на екскурзията е 8 дни / 6 нощувки. Датите, за които са организирали почивките са – 14 юли, 18 август, 1 септември, 22 септември, 5 октомври, 19 октомври. Цена започва от 959 лева. За любителите на Италия се предлага петдневна  екскурзия до многоликата красавица: Пиза – Флоренция – Болоня – Падуа – Венеция. На цена от 615 лева. Маршрутът е  София – Белград – Загреб – Венеция – Монтекатини.

Надяваме се да сте запазили своето място в някоя от Великденските им оферти, ако все пак не сте успели, може да го направите като изберете някоя от летните програми.

Страната на Дракула - Синая - Бран – Брашов е с дата 6 юли. Цената е от 189 лева за 2 дни / 1 нощувка. Като  може да се посети манастира Синая, който се намира в близост да замъка. Отпътуване за Букурещ – панорамно  се преминава с автобуса по старата търговска улица „Каля Викторией“, където може да се видят едни от най – красивите сгради в Букурещ – Музеят на музиката, Площадът на революцията, Атенеума, Филхармонията, Бившият кралски Дворец – настоящата Художествена галерия, Националният Исторически Музей, Сградата на Парламента и други забележителности. Отпътуване за България. Пристигането е в Мездра, Враца късно вечер.

Организирали са и двудневна Екскурзия до Текирдаг и Одрин. На цена от 169 лева за , ден. Тръгна се от Мездра 22 часа, от Враца 22:15, София 00:30часа. Нощно преминаване на ГКПП Капитан Андреево. Отпътуване за Текирдаг - областен център, разположен на брега на Мраморно море. Прочут със своите кюфтета и турска ракия – Текирдаг е сред Перлите на южната ни съседка. Текирдаг е един модерен град, който впечатлява посетителите си с красивата крайбрежна алея. Посещение на мол Текира, свободно време за разходка и обяд. Настаняване в хотел 3*,  свободно време и нощувка, включват. За 2 ден, след закуската и освобождаването на хотела са приготвили пазар. Ще се посети на  борсата за перилни препарати в Одрин и след това ще се отпътува за България.

Една от най-интересните оферти е „С аромат на рози в Казанлък“. Разположен в сърцето на прочутата Розова долина, Казанлък е град с интересна история и култура. Ежегодно градът е център на празненства с богата програма по случай Празника на розата.

От „Флора турс“ са помисли и за Рилските езера – Сълзата на Балкана. Продължителността на екскурзията е 1 ден, а датите за отпътуване са 27 юли и 10 август. В програмата са включени изкачване с лифт до Рилските езера. Следва преход до езеро Бъбрека. По пътя се разкрива красива панорама от високо към езерата. Според възможностите си някои от участниците остават за почивка на Бъбрека. Останалите се изкачват на Езерния връх, от където се виждат всички седем езера.  На връщане към лифтената станция се минава през циркуса покрай Близнаците, Трилистника и Рибното езеро. Слизане до х. Пионерска с лифта. Организирали са и посещение на Рилски манастир. Пристигането обратно до Мездра и Враца е във вечерните часове. Всичко това е на цена от 45 лева.

Може да запазите своята екскурзия на място на улица "Св.Св. Кирил и Методий" 52В в Мездра, както и на телефоните 0889 200 229, 0884 355 488. За информация и запитвания имейл [email protected].

 



„Урок по родолюбие“ с Кубрат Пулев събра стотици в атомната столица СНИМКИ
Областният управител Надя Донкинска бе гост на официалното честване на 40 години от експедиция "Еверест 1984" СНИМКИ
Торнадо връхлетя щат в САЩ, има жертви
Община Мизия с важно съобщение по случай Великденските празници
Враца е част от национална скринингова кампания за рак на дебелото черво
Деца от клуб за млади пещерняци в Дряново събират стотинки от пещерата "Бачо Киро", които вредят на обекта