Лайфстайл

Хороскоп за вторник 9 април

  09.04.2024 06:00             
Хороскоп за вторник 9 април

Овен

Бъдете готови на това, Вашите постижения, както и привичните Ви методи на работа, да бъдат подложени на съмнения. Този ден ще изисква от Вас умение спокойно да приемате критика, да зашитавате своята позиция с добре измислени аргументи, да анализирате чуждите грешки, както и да си правите от всичко това правилни изводи. От гледна точка на личните отношения, денят се подрежда съвсем успешно и Ви дава възможност да прекарате времето си с най-скъпите за Вас хора. Възможни са приятни сюрпризи, а не са изключени и неочаквани любовни признания, паралелно с интересни запознанства.

Телец

Благоприятен ден за занимания, изискващи не само знания и опит, но и фантазия. Ще имате възможност да се изявите, да блеснете с неизявения до сега интелект и изключителни таланти . Наистина, около Вас ще има не само почитатели, но и завистници - недоброжелатели, и то - настроени доста решително. Така че при контактите трябва да бъдете много внимателни. Ако искате промени в личния си живот, не очаквайте милост от природата и подаръци от съдбата, а действайте самостоятелно. Звездите винаги поощряват онзи, който е готов да прояви инициатива.

Близнаци

Никой не е казвал, че любовта е букет от две дузини рози! Казвали са само, че би било добре, ако е така. Но хайде да започнем отначало: понякога това са маргаритки, понякога невен, а понякога храст от трънак, който продължава да боде много часове, след като сте го докоснали. Затова оставете тази прекрасната градина на чувствата и събирате своите розови пъпки, докато имате възможност за това....

Рак

Толкова очарователен и весел човек като Вас не може да позволи на едно малко „не” да го разстрои. Откази се случват, но единствения начин да ги избегнете, е да не рискувате. А колко скучен пък би станал живота, ако никога не сте опъвали врат. Възползвайте се от това като предлог, за да обърнете вниманието към себе си. Похарчете малко средства, за да си купите онова, за което отдавна сте си мечтали, а свободното за приятели време превърнете във време за уединение.. Вероятно ще Ви хареса.

Лъв

Настроението Ви днес ще бъде много язвително и ехидно, което по своеобразен начин ще се отрази на Вашия личен живот. На Вашия любим човек ще бъде доста трудно да хване вълната на настроението Ви, но ако все пак успее, вечерта ще бъде незабравима.

Дева

Дошло е време да си дадете сметка за това, какво сте направили правилно, и какво – не. Признайте си своите грешки и разберете, че още не е късно, за да ги оправите и да минимизирате загубите. Взимайте решенията самостоятелно, даже от това да има опасност да си спечелите неодобрението на околните. Ще постигнете много, само ако не се съмнявате в собствените си сили и възможности. За съжаление ще се наложи да общувате не само с интересни и приятни хора, но и с много несимпатични типове. Запасете се с търпение - то днес ще Ви е много, много нужно.

Везни

Крайно време е да си спомните, че здравето не е безкрайно. Пазете го. Не претоварвайте организма си с тежка физическа работа. Очаква Ви успех в творческите занимания. Всичко ще успеете да обърнете в своя полза, даже и хапливите забележки на завистниците. Напълно вероятно е, емоционалните изблици да станат тежко изпитание за Вашата психика. Като цяло денят е успешен.

Скорпион

Търпението е добродетел, който не е задължително да фигурира в списъка на Вашите достойнства. Не се огорчавайте! Нетърпеливостта също може да бъде добродетел! Тя е онова, което не Ви позволява да хванете мухаъл от бездействие, или да изоставите започнатото на средата. Само че в дадения момент трябва да култивирате у себе си само търпение. Затова започнете да работите над себе си, и не се разстройвайте, ако това веднага не се получи...

Стрелец

Убедете се в това, че точно знете, къде звършва приятелството и започва любовта. Днес ще Ви бъде много лесно да прекрачите тази граница както към едната, така и към другата страна. Трябва точно да знаете какво правите и какво Ви е нужно, иначе всичко може да завърши по най-неприятния за Вас начин.

Козирог

Денят ще изисква сложни решения. Дошло е време да се оправите с отношенията си към партньори и съмишленици, и да си отговорите на въпроса, действително ли искате да ги запазите. Разривът би се оказал много болезнен, но след това ще се почувствате много спокойни, и ще имате пред себе си много нови пътища. Само че много често ще Ви навестяват мисли, че не сте оправдали очакванията и сте постъпили егоистично. Доверявайте се на своята интуиция повече, отколкото на логиката и чуждите съвети. Едва ли другите хора ще могат да разберат, какви са Вашите истински стремежи и намерения.

Водолей

Днес ще забележите много интересни възможности, реализацията на които ще Ви даде голяма преднина пред конкурентите. Може да се захванете с най-смелите от тях, защото късмета ще бъде на Ваша страна. Денят е много благоприятен за общуване. Нищо не пречи на отношенията Ви с близките, а и интересни запознанства са твърде вероятни. Ще имате много работа, която ще изисква не само внимание, но и сериозно отношение, ловкост, изобретателност и готовност да се поеме риск. Много начинания през този ден ще бъдат успешни. Някъде към обяд ще разберете как трябва да действате, а благодарение на това ще можете да избегнете грешките.

Риби

Да се промени миналото е невъзможно, та затова трябва да го приемете и да свикнете с него. Това, което сте направили (или не сте направили), ще се размие във времето, а това означава, че е дошло време да гледате напред и да оставите всички лоши спомени зад гърба си. Докато изчаквате да утихнат всички отрицателни емоции, Вашето търпение ще помогне, да преодолеете най-трудното, а хората, които Ви обичат , ще Ви отвлекат от неподходящите мисли по най-добър начин. Срещайте се с приятели и непрекъснато си напомняйте, че Ви очаква прекрасно бъдеще.



„Урок по родолюбие“ с Кубрат Пулев събра стотици в атомната столица СНИМКИ
Областният управител Надя Донкинска бе гост на официалното честване на 40 години от експедиция "Еверест 1984" СНИМКИ
Торнадо връхлетя щат в САЩ, има жертви
Община Мизия с важно съобщение по случай Великденските празници
Враца е част от национална скринингова кампания за рак на дебелото черво
Деца от клуб за млади пещерняци в Дряново събират стотинки от пещерата "Бачо Киро", които вредят на обекта