Лайфстайл

Хороскоп за понеделник 8 април

  08.04.2024 06:00             
Хороскоп за понеделник 8 април

Овен

Днес финансите на Овена могат да запеят такива сърцераздирателни романси, че отзвукът им ще звучи по време на разговора, който ще Ви мине през ум да проведете с членовете на семейството си. За съжаление това ще предизвика сериозни разногласия. Може би вместо да дрънкате напразно, е по-добре да помислите, как да решите проблема с парите. Всъщност, имате шанс да измислите нещо стойностно и съвсем не лошо.

Телец

Ако днес наистина така много Ви се иска да изпитате търпението на съпруга или съпругата, никой не може категорично да Ви забрани това. Само че запомнете: недосолената супа или недогладената риза могат основателно да Ви развалят настроението, а тогава няма да има на кого да се сърдите. Изаяснеяването на отношенията вечерта ще е неизбежно.

Близнаци

Подходящ ден за решаване на всякакви проблеми, отнасящи се до финанси и имущество. Може да постигнете повишаване на работната заплата, или подобряване условията за сътрудничество с деловите партньори. Вероятни са успешни покупки и освен това денят е подходящ и за нови придобивки. В личните взаимоотношения ситуацията няма да се подрежда толкова благоприятно. Много време ще отнеме обсъждането на въпроси, които не са много приятни за когото и да било, а така и няма да успеете да стигнете до еднакво мнение. Бъдете готови на компромиси, ако искате да запазите отношенията.

Рак

Не е изключено домашните работи да ангажират голяма част от Вашето време. Но да се посветите изцяло на дома си и на семейството, все-пак едва ли ще испеете, и затова е най-добре да се помирите с този факт. Постарайте се да съставите своя план за деня така, че в него да има място за решаване и на частни проблеми. През този ден може да бъде изнесено важно решение относно Ваши недвижими имоти, родителски права или семеен статус.

Лъв

Върнете се във водовъртежа на събитията и запретвайте ръкави. Ще трябва енергично да се заемете с работа, за да помогнете на останалите. Трябва да станете командир на играта, достоен за възхищение. Дори и да не сте във възторг от перспективите да отложите своята ;лична работа, ще се наложи да поставите общата цел пред Вашата собствена. В края на крайщата всички Ваши жертви ще надделелят над чувството за необходимост, а от това ще придобиете по-голяма увереност в себе си.

Дева

За Вас е задължително да бъдете предпазливи днес със своята втора половинка. Много е вероятно той да си устрой малко „събитие” с приятели, разчитайки на отсъствие от къщи през целия ден. Освен това, звездите Ви съветват, да не се вълнувате по този повод. Приятелите не са в курса на Вашите семейни неща, и затова вероятността от ненужни сплетни е изключена.

Везни

Най-добре действате тогава, когато виждате цел пред себе си. В това има смисъл: как може да се придвижвате напред, без да виждате , къде точно сте се запътили? Така че сутринта е най- добре да определите целта, която ще Ви бъде пътеводна звезда, и да се стремите към нейното постигане. По време на този процес внимателно записвайте всичко, което се случва. Илюзиите няма да Ви доведат до никъде, но ако следвате някакъв план, ще постигнете много по-добри резултати, отколкото сте очаквали.

Скорпион

Днес ще разберете, че не можете да изисквате от своя любим човек онова, което обикновено изисквате от всички представители на противоположния пол. Дали наистина всичко е така хубаво? Не си ли надявате розови очила, които за миг могат да се разбият?...

Стрелец

Хората, с които днес предстои да имате работа, Ви познават като упорит и решителен човек. Не би било зле да проявите и други качества –сговорчивост, отстъпчивост и способност да водите дълги диалози. В общуването с приятелите тези качества много ще Ви помогнат. Денят е подходящ за общи семейни начинания и проекти, в които да вземат участие Ваши роднини. Може да разчитате на разбиране и подкрепа от страна на близките, даже и ако в последно време отношенията не са били много добри. Възползвайте се, и изгладете острите ъгли.

Козирог

Отделете повече внимание на своя любим човек, защото иначе у него може да възникне усещането, че съвсем не Ви е нужен. И както е известно на всички, работата(каквото и да включва тя) не е вълк, за да глутне някого. Посветете този ден на разходки по алеите на парка. Прекъсвани от време на време за дълги целувки.

Водолей

Много успешен ден: днес просто ще Ви върви. Може, например, да се захванете с безнадежеден проект и да го доведете до блестящ край. Или да влезете в магазина с полу-празни джобове, а да излезете с нещо зашеметяващо на смешна цена. Или да оптидете на среща със съученици, а да се срещнете с човек, който много отдавна силно сте искали да видите. Точно затова трябва да заемете активна жизнена позиция. Ако стоите без работа - просто приятно ще прекарате времето си. Ако се заемете с нещо, не само ще прекарате приятно, но и ще имате прекрасен резултат. Изборът е Ваш.

Риби

Когато сте принудени неочаквано да вземете решение, обхваща Ви страх от носенето на отговорност. Няма нищо страшно в това, под натиск да кажете на обкръжаващите да им кажете онова, което по Ваше мнение биха искали да чуят, защото после може да се премислите. Най-добрата тактика за този ден е, да осъзнаете, че макар и да имате някаква власт над собствения Ви живот, нещата не се въртят около Вас. И не винаги последната дума е Ваша...



„Урок по родолюбие“ с Кубрат Пулев събра стотици в атомната столица СНИМКИ
Областният управител Надя Донкинска бе гост на официалното честване на 40 години от експедиция "Еверест 1984" СНИМКИ
Торнадо връхлетя щат в САЩ, има жертви
Община Мизия с важно съобщение по случай Великденските празници
Враца е част от национална скринингова кампания за рак на дебелото черво
Деца от клуб за млади пещерняци в Дряново събират стотинки от пещерата "Бачо Киро", които вредят на обекта