Спорт Събития

Благотворителен турнир "Алекс Петров" ще дарява пари за семейство останало без дом

  22.08.2024 10:00             
Благотворителен турнир \

Ето какво казаха от организаторите на турнира:


Здравейте, приятели!
Каним ви да бъдете част от благотворителен турнир по минифутбол, в памет на нашият скъп и обичан приятел и съотборник Алекс Петров

Като целта на турнира е да почетем паметта на Алекс като си спомним отново за него и затова колко добро сърце имаше, а чрез обединяващата сила на футбола да покажем, че заедно можем да помогнем на едно семейство изпаднало в беда. Ето и малко повече за нашата кауза:
Къщата на бай Тодор Танков от китното северозападно селце Камено поле изгоря до основи след късо съединение на стара инсталация. В огъня на пепел станаха любимото му магаре Мая и всички кокошки, които носеха яйца на бедното семейство. Най-голяма е мъката за двете клети внучета Светлин и Тодор, които по неволя се отглеждат от баба и дядо. Момчетата са на 14 и 18 и живеят с пенсионерите, защото майка им не е добре със здравето и не може да се грижи пълноценно за тях. Лелята на момчетата Йорданка Танкова не крие, че се притеснява за децата и със свито сърце моли за помощ. Учениците вече нямат никакви дрехи и обувки - цялата им покъщнина е изгоряла. Храна, строителни материали и всичко от първа необходимост ще е добре дошло за тях.
Всеки, който иска да помогне на семейството, може да го направи като се свърже с нея на телефон: 0895878476
Сметката на дядото:
BG55UBBS88881000715330
Тодор Иванов Танков
Турнирът ще се проведе на 31ви август (събота) на WinBet арена на стадион Христо Ботев Враца.
Форматът на турнира ще бъде от 12 отбора, затова побързайте да заявите своето участие.
Всеки отбор, желаещ да се включи в турнира, ще трябва да заплати предварително такса участие от 150лв, които ще бъдат дарени директно на нуждаещото се семейство (Отборите могат да дарят по-голяма сума при желание.)
За записване се обадете на посочените телефони – +359 88 5236389 -Цветомир
Ако нямате отбор, а просто искате да направите добро или сте любители на футбола, добре дошли сте да подкрепите както любимия си отбор, така и нашата кауза! На място ще бъде поставена кутия за дарения, за да може всеки, който желае, да помогне.
Ако желаете да подкрепите каузата, но нямате възможност да присъствате, можете да го направите чрез дарителската й сметка:
ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА НА ДЯДОТО:
BG55UBBS88881000715330
Тодор Иванов Танков
Нека се обединим и с общи сили, чрез духа на спорта, работата в екип и приятелството да помогнем на това семейство отново да води достоен начин на живот [‼️] [‼️]
От Черните Тигри верни приятели и добри съотборници
 



Хороскоп за събота 21 септември
Вижте какво време ни очаква на 21.09.2024
Врачанският театър гостува с премиерен спектакъл в Мизия преди старта на голям ремонт на читалището
Екоминистърът Петър Димитров разпореди да се почистят незаконните сметища край Монтана
Пет партии вече регистрираха листи в РИК-Монтана
Учениците от СУ „Козма Тричков“ се присъединиха към отбелязването на Европейската седмица на мобилността