Лайфстайл

Ретрограден Меркурий е

  14.04.2024 14:40             
Ретрограден Меркурий е

До 25 април ще бъдат въртеливо движение за зелената планета, символизиращо комуникацията, интелекта и бизнеса в живота ни. През този период пространството и времето ще бъдат изпълнени с вълни от объркване, неразбиране и хаос. В резултат на това ще бъдем принудени да разсъждаваме, преразглеждаме, разглеждаме и анализираме нашите решения. Всеки зодиакален знак ще изпита ефектите от ретроградния Меркурий по различен начин, в зависимост от това кой астрологичен дом попада в тяхната рождена карта.

Овен: Вътрешната планета може да ви накара да се съмнявате, да се съмнявате в мнението си и да изпитвате трудности да се изразявате. Не се изненадвайте, когато съобщенията ви бъдат изтълкувани погрешно, технологията ви се повреди или графикът ви се обърка, което може да се тълкува като неорганизирани и ненадеждни.

Телец: Периодът на ретрограден Меркурий може да бъде труден за вас поради своята неяснота и усещане за изгубеност. Поради потиснати чувства, минали болки могат внезапно да се появят в непредвидени моменти. Не вземайте никакви твърди решения сега - просто се остави на течението.

Близнаци: Може да се сблъскате с някои трудности в групови проекти, екипно сътрудничество или обединяване на сили с хора, които не само са на различна дължина на вълната, но и имат различни мисли. Тази ретроградност изисква да забавите, спрете и оцените вашите приятели, съюзници и мрежи за социална подкрепа, за да видите кой наистина е съобразен с вашите ценности и планове. Може да се наложи да преосмислите мащабна цел, докато получите повече яснота.

Рак: Ако не сте внимателни, може да се сблъскате с разочарование и потенциални проблеми, като неразбирателство с лидери, технически повреди, объркване в графика или високопоставени скандали, които могат да навредят на репутацията ви.

Лъв: Може да се сблъскате с проблеми като неправилно общуване с хора от различни култури, закъснения при пътуване или злополуки или трудности с правни въпроси или академични цели. Върнете се, за да прегледате подробностите от нова гледна точка.

Дева: Тази ретроградност означава, че трябва да сте подготвени за дефицити на доверие, финансови обърквания или задействания на ревност във вашите взаимоотношения. Може да очаквате да разкриете неща, които всъщност не искате да уведомите хората.

Везни: Тази ретроградност може да причини някои лоши моменти, неразбиране или несигурност в най-близките ви лични или професионални партньорства. Общуването ясно и често ще бъде задължително, тъй като това ще помогне за намаляване на конфликтите. Сделките или договорите може да се забавят или трябва да бъдат преразгледани. Спрете преговорите, докато всички страни не са на една и съща страница.

Скорпион: Бъдете готови за предизвикателства, които могат да доведат до прекъсване на графика, технически проблеми, които възпрепятстват производителността, или недоразумения с колеги и персонал. Не започвайте нов здравословен режим, диета или план за упражнения през този период. Възползвайте се от тази ретроградност, за да отделите повече време за грижа за себе си.

Стрелец: Може да изпитате творчески блокаж или да се наложи да започнете от нулата проект, който току-що сте започнали. Хобитата могат временно да загубят инерцията си. Тези, които са започнали нова връзка точно преди ретроградността, ще трябва да се справят с несравними очаквания или химия. Ако сте във връзка, съществуващите романи може да загубят искрата си и трябва да положите допълнителни усилия.

Козирог: Бихте могли да отмените или отложите сделки с недвижими имоти, премествания или ремонти, докато не бъдат уредени всички подробности. Емоционалните тригери или семейните проблеми, с които сте се сблъскали в миналото, могат да бъдат възобновени поради завръщането на роднини или приятели от детството на сцената. Не правете големи промени в и около дома си.

Водолей: Не купувайте скъпи стоки като коли или електроника сега. Договорите и сделките може да се наложи да бъдат преразгледани или предоговорени след приключване на ретроградността. Това е моментът, в който е вероятно да преосмислите мисловните си процеси, как преследвате интелектуалните си начинания, как общувате и подхода си към най-важното за вас обкръжение.

Риби: Не започвайте нищо ново, като закупуване на кола или стартиране на нов източник на доходи, докато ретроградността е включена. Погледнете бюджета, доходите и имуществото си, за да се организирате. Помислете за силата на вашите способности, самочувствие и материално благополучие. Стара работа, странична суматоха или източник на доход може да изплува отново и да преобърне живота ви с главата надолу.



Над 40 души загинаха при скъсване на язовирна стена в Кения
Във Враца ще има дигитални спирки за градския транспорт
Във Враца ще има дигитални спирки за градския транспорт
Средно училище “Никола Войводов” отбеляза патронния си празник СНИМКИ
Община Мизия подготвят пъстра великденска работилница
Кубрат Пулев гостува в Козлодуй