Избори

Мартин Харизанов: Ще продължа да подкрепям всички смислени инициативи, които дават възможност за развитие на нови умения сред младите и популяризират активния начин на живот

  15.10.2024 08:10             
Мартин Харизанов: Ще продължа да подкрепям всички смислени инициативи, които дават възможност за развитие на нови умения сред младите и популяризират активния начин на живот

Щастлив съм, че имах възможност да зарадвам участниците в шестото издание на състезанието по туристическо ориентиране за ученици, като осигурих наградите за състезателите.

Съревнованието се проведе в периода 12-13 октомври в гр. Враца и ПП "Врачански балкан ".

В състезанието се включиха ученици от Враца, Видин, Благоевград, Кюстендил, София, Самоков, Пазарджик, Берковица, Радомир, Козлодуй, Мездра, Роман, Бяла Слатина, Кунино, Малорад.

Радостен бях да видя ентусиазма и спортния дух, който демонстрираха всички участници! Всички младежи успешно преодоляха предизвикателствата с решителност, взаимопомощ и стратегическо мислене – качества, които са важни не само в спорта, но и в живота.

Поздравления за организаторите от Асоциацията на професионалните географи и регионалисти, РУО-Враца, Община Враца и ПП "Врачански балкан" - подобни инициативи са ключови за развитието на редица умения сред младите хора - екипна работа, адаптивност и ловкост, както и бързи реакции в кризисни ситуации.

Ще продължа да подкрепям всички смислени инициативи, които дават възможност за развитие на нови умения сред младите и популяризират активния начин на живот.

ГЕРБ – СДС е с номер 18 в бюлетината 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 



Самотноживеещ жител на град Вълчедръм е загинал при пожар дома си
Общинска академия по математика ще помага на врачанските ученици
Киноложка изложба на Българско овчарско куче се проведе за пръв път в Мездра
Василка Шаламанова е назначена за заместник-министър на правосъдието
Александър Димитров : Проблемите на Монтана се задълбочават през последните 30 години
"Видабаскет" победи и "Спартак"