Избори

Иво Цанев: За мен, както и за моите колеги, посланията на гражданите са своеобразен морален компас, който ни дава вярната посока

  12.10.2024 10:15             
Иво Цанев: За мен, както и за моите колеги, посланията на гражданите са своеобразен морален компас, който ни дава вярната посока

„Да има мир по света!“ – това послание отправи към политиците възрастна жена, която се спря на шатрата на ДПС – Ново начало в ж.к. „Дъбника“ във Враца.

При старта на кампанията си Коалицията заяви, че при всички предизборни срещи ще търси мнението и исканията на хората, които имат възможност да попълнят анкета и да отговорят на въпроса: „Какво очаквам и изисквам от политиците?“.

„Считам, че с анкетите можем най-добре да усетим проблемите, да разберем къде грешим и как да се коригираме. Благодарен съм, че много хора с желание и съвсем отговорно попълват анкетните карти. За мен, както и за моите колеги, посланията на гражданите са своеобразен морален компас, който ни дава вярната посока“, коментира водачът на кандидатската листа на Коалиция ДПС – Ново начало за 6-ти МИР Враца Иво Цанев.

Десетки жители на най-големия жилищен комплекс във Враца – „Дъбника“, използваха възможността и разговаряха с кандидатите на Коалицията – с областния председател на ДПС – Ново начало Каролина Кьолер-Тонова, Николай Николов, Ангел Иванов, Марин Цветков и Христо Найденов.

Време е за Ново начало – с №8 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Самотноживеещ жител на град Вълчедръм е загинал при пожар дома си
Общинска академия по математика ще помага на врачанските ученици
Киноложка изложба на Българско овчарско куче се проведе за пръв път в Мездра
Василка Шаламанова е назначена за заместник-министър на правосъдието
Александър Димитров : Проблемите на Монтана се задълбочават през последните 30 години
"Видабаскет" победи и "Спартак"