Избори

Росица Кирова: Моята най-голяма победа е започналото изграждане на пътя Видин-Ботевград

  12.10.2024 07:30             
Росица Кирова: Моята най-голяма победа е започналото изграждане на пътя Видин-Ботевград

"Сформирането на редовно правителство след изборите означава да излезем от тази спирала на избори, за които се хвърлят безумни средства. За да случи това обаче на мен ми трябва вашата подкрепа, за да продължим работата си - за Видин, за Чупрене и за всички населени места в областта”.

С тези думи се обърна към множеството събрали се жители на Чупрене заместник-председателят на Народното събрание и водач на листата на ГЕРБ-СДС Росица Кирова. Заедно с колегата си кандидат за народен представител Тихомир Станчев те гостуваха в това прекрасно кътче на региона в Деня на българската община.

"За мен е важна вашата подкрепа. Всичко, което се случва в община Чупрене е благодарение на усилията на ГЕРБ, благодарение на моите усилия. Това е истината, затова не вярвайте на лъжи", каза госпожа Кирова и подчерта, че нейната най-голяма победа е започналото изграждане на пътя Видин-Ботевград, за който в бюджета са отделени 400 млн. лв. - най-голямата сума, която е отпускана на Северозападна България за последните 30 години.

"Но само пътят не стига. Хората искат работа, искат сигурност. И ние от ГЕРБ-СДС сме доказали, че можем да осигурим стабилност в държавата. Затова на 27 октомври излезте и гласувайте за номер 18 в бюлетината", допълни Росица Кирова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Самотноживеещ жител на град Вълчедръм е загинал при пожар дома си
Общинска академия по математика ще помага на врачанските ученици
Киноложка изложба на Българско овчарско куче се проведе за пръв път в Мездра
Василка Шаламанова е назначена за заместник-министър на правосъдието
Александър Димитров : Проблемите на Монтана се задълбочават през последните 30 години
"Видабаскет" победи и "Спартак"