Избори

Български звезди в кикбокса се присъединиха към каузата на Мартин Харизанов за живот без зависимости

  11.10.2024 15:00             
Български звезди в кикбокса се присъединиха към каузата на Мартин Харизанов за живот без зависимости

С важно послание към младите хора се обърнаха шампиони и треньори, като направиха обща тренировка с народния представител Мартин Харизанов, посветена на каузата за чист живот - без зависимости.  Спортистите направиха истински спектакъл във фитнес клуб в Козлодуй. Своята издръжливост на уредите показаха Мартин Цветков- 17-кратен шампион на България, носител на европейска и световна купа по кикбокс, Цветимир Иванов- 3-кратен шампион на България, носител на европейска купа по кикбокс , Денис Иванов-шампион на България и европейски шампион, Виктор Иванов-шампион на България и носител на европейска купа, Денислав Димитров-шампион на България и бронзов медалист от европейска купа и Георги Вачев- член на УС на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай и помощник-треньор на националния отбор по кикбокс.

“Със “Златните момчета” - Козлодуй и шампионите тренирахме заедно, обединени около посланието към младите хора да изберат живота, а не разрухата на наркотиците, алкохола и хазарта. Щастлив съм, че привличам все повече съмишленици към моята кауза за борба със зависимостите сред подрастващите и младежите.  Ще продължа да работя упорито за това все повече млади хора от област Враца да се присъединяват към мисията ни - за живот без зависимости, за да градят смело своето бъдеще и да постигат успехи.

Не мога да се примиря и да гледам безучастен как зависимостите се превръщат в пандемия на нашето съвремие. Освен със законодателни инициативи, ще продължа да давам личен пример и да се боря, заедно с моите съмишленици, с този бич на 21 век." , каза Мартин Харизанов. Припомняме, че чрез организацията на различни събития Харизанов успява да приобщи все повече млади хора около своите каузи, като една от най-значимите е тази за живот без зависимости.  Само преди дни във Враца се състоя лекция на Пламен Йотински, който разказа своята лична история за борбата му с алкохола, наркотиците и хазарта пред 180 младежи от града. От края на миналата година досега такива лекции бяха проведени в градове от цялата област под мотото “Всеки може чист живот”.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 



Самотноживеещ жител на град Вълчедръм е загинал при пожар дома си
Общинска академия по математика ще помага на врачанските ученици
Киноложка изложба на Българско овчарско куче се проведе за пръв път в Мездра
Василка Шаламанова е назначена за заместник-министър на правосъдието
Александър Димитров : Проблемите на Монтана се задълбочават през последните 30 години
"Видабаскет" победи и "Спартак"