Събития

Вижте ценовите оферти за учебната 2024/2025 в "Академия Arcobaleno" във Враца СНИМКИ

  19.09.2024 16:00             
Вижте ценовите оферти за учебната 2024/2025 в  \

Ценови оферти за учебната 2024/2025 година за образователните услуги в иновативния езиков комплекс с интегрирана учебна занималня "Академия Arcobaleno" във Враца:
Промоционални ваучери:
- Ваучер за 4 урока
- Ваучер за 10 урока
Ваучерите са валидни за уроци по английски език, италиански език и култура, български език и литература, и математика - за начална училищна възраст 1-4 клас и в прогимназиален етап на обучение 5-7 клас
Промоционалната такса е само по 18 лева на ден за учебната занималня след обяд от 13 до 17 часа за периода от 16 септември до 31 май. В таксата е включено безплатно обучение по английски език по Оксфордската система с оригинални Британски учебници на OXFORD UNIVERSITY PRESS, сборници, помагала и материали. 
За удобство на всички желаещи дават възможност занималнята да се посещава и само в определени дни от седмицата по избор. 
Актуалницте цени за целогодишните курсове по чуждоезиково обучение, за периода: 1 октомври – 31 май, по английски език за I срок на предстоящата учебна 2024/25 година са, както следва:
- за предучилищна възраст 4, 5, 6 и 7 год. – ваучер на стойност - 80 лева за 16 посещения (по 5 лв. за 1 урок) и с включени в цената, като безплатен бонус – всички учебници, сборници, допълнителни интерактивни помагала и материали!
- Ваучер за 15 посещения - 150 лв. (по 10 лв. за урок) за начална училищна възраст 1, 2, 3 и 4 клас с включени в цената – всички учебници, сборници, допълнителни интерактивни помагала и материали.
- Ваучер за 15 посещения - 180 лв. (по 12 лв. за урок) за прогимназиален етап 5, 6, и 7 клас и с включени в цената – всички учебници, сборници, допълнителни интерактивни помагала и материали.
От  "Академия Arcobaleno" напомнят, че обучението по чужди езици е безплатен бонус за децата и учениците, които посещават редовно ученическите ни занимални!
За подробна информация разгледайте фейсбук страницата им - Академия Arcobaleno
ПМ-С



Стягат влашкия събор “Моричика” СНИМКИ
Продължават ремонтните дейности в Добридолския манастир СНИМКИ
Мобилният пункт за безплатно приемане на опасни отпадъци отново ще посети Козлодуй през октомври
Затварят картинг пистата във Враца СНИМКИ
Трудова борса се проведе във Враца СНИМКИ
Представят книга и филм за Татяна Лолова във Враца