Бизнес Събития

За качествен ремонт на Вашия покрив изберете фирма „Делта-Изотерм“ ЕООД

  25.07.2024 08:00             
За качествен ремонт на Вашия покрив изберете фирма „Делта-Изотерм“ ЕООД

Едно от нещата за които неизменно идва време, рано или късно, е ремонтът на покрива. На практика в този свят няма вечни неща, а това с пълна сила важи и за покривите. Най-честият проблем преди да се потърси фирма за ремонт, са течовете. Това е ясен знак, че е дошло време за ремонт. Не всеки проблем, касаещ ремонта на покрива, възниква постепенно. Може да се случи внезапно в зависимост от климатичните условия.

 Качественият ремонт на покрива зависи от няколко фактора:

- планиране

- материали

- избор на фирма изпълнител на ремонтните дейности

 Друг важен елемент е гаранционната карта.

Тряба да се избира фирма с дългогодишен опит, която след ремонта издава гаранционна карта.

Покривът е един от най-важните елементи на една сграда, който гарантира комфорт при екстремни  климатични условия.

Много е важно  фирмите, които извършват ремонт и хидроизолация да спазват всички технически изисквания.

От голяма важност е изпълнителят да работи с качествени материали с доказан произход.

Покривите са  скатни и равни/плоски/. Ремонтът на скатните е много опасна и трудна задача. Не всеки може да си отремонтира покрива, особено когато е с много голям наклон.

Заради това е  най-добре да се обърнем към специалисти с изградени процедури и опит ,които са наясно с детайлите за работа и безопасност при тази  дейност.

Ако от доста време тече покривът ,това може да доведе до изгниване на греди и дъски,  и тогава е нужен генерален ремонт. Вариант за ремонт на скатен покрив е претърсване/пренареждане/ на вече съществуващия покрив, като се прави скара от летви, нова подкеремидна мушама и подмяна на счупени керемиди с   доставка и монтаж на нови.

Фирмата „Делта-Изотерм“ ЕООД доставя и монтира битумни керемиди, подменя на водосточни тръби, улуци, обшивки на комини.

При равните покриви се използват битумни и PVC, и ТРО хидроизолационни мембрани.

Битумните хидроизолации са произведени с APP и SBS битум с различна дебелина и армировка.

Хидроизолационната мембрана трябва да бъде минимум 4кг/кв.м с основа полиестер и минерална посипка от горната страна. Тя предпазва материала от атмосферните влияния. При този тип покриви трябва да се обърне голямо внимание на основата. Основата трябва да е равна, стабилна и с добър наклон. Колко по-добре се оттича водата, толкова по-дълъг живот ще има хидроизолацията. Също така трябва да се внимава за  тенекеджииските работи по покрива, като обшивки на комини, бордове и други.

Монтажът е най-важната част от хидроизолацията и ремонта на покрива. Той е два пъти по-важен от материала. Един добър материал, ако не бъде монтиран добре все едно не е направено нищо.

PVC и ТРО хидроизолационни мембрани. За равните покриви се използват и PVC, и ТРО мембрани. Имат отлична устойчивост на атмосферни условия, стареене, механични въздействия, механична якост и могат да се рециклира. Монтажът се извършва с горещ въздух и механично закрепване към основата. PVC и ТРО мембраните имат голям експлоатационен живот.

Подходящи са за халета, хипермаркети и други търговски и промишлени сгради.

Фирмата извършва топлоизолация и замазка на покриви, предлага и монтира течна каучукова хидроизолация на покриви, както и боядисване на стари покриви от ламарина със специална боя за реновиране.


 „Делта – Изотерм „ЕООД е тясно специализирана  в ремонтите и хидроизолациите на покриви. Фирмата е с 20 годишен опит и разполага с екип от професионалисти.

За контакти: 0898 700 279, 0884 195 604

Всичко, което предлагат, можете да видите на сайта им www.delta-izoterm.com