Събития

Община Козлодуй кани майстори занаятчии и творци за Фестивал на занаятите и изкуствата

  13.07.2024 14:00             
Община Козлодуй кани майстори занаятчии и творци за Фестивал на занаятите и изкуствата


На 13, 14 и 15 септември в Ботев парк ще се проведе традиционният вече Фестивал на занаятите и изкуствата – Козлодуй 2024 г. Община Козлодуй организира събитието за шести път.
Празничните фестивални дни ще бъдат изпълнени с богата културна програма, включваща фолклорни концерти на любители и професионалисти и др. Форумът ще включи изложение-базар на занаятчии, майсторски работилници и ателиета.
Във фестивала ще се включат читалищата, пенсионерските клубове и младежките организации в община Козлодуй, които ще представят различни школи и работилници за малки и големи, както и много други забавления. В неделния ден по традиция ще се състоят интересни и вълнуващи Фермерски игри.
Община Козлодуй отправя покана към майстори занаятчии да се включат в изложението базар по време на Фестивала на занаятите и изкуствата.
Общи изисквания към участниците в изложението-базар:
Заявяването за участие се извършва до 31.08.2024 г. на имейл: [email protected]
Повече информация за начина на резервация на позиция ще получите на тел. 0889896868. Може да изпращате информация и снимки за Вашата дейност и предлаганите изделия, за да бъдете популяризирани във Фейсбук събитие на фестивала.
Във фестивала могат да участват само майстори, занаятчии и творци, изработващи уникати – бижута, сувенири, приложно изкуство, изделия от дърво, шити и тъкани стоки и други;
Участниците трябва да присъстват и трите фестивални дни;
Определените места могат да се ползват единствено от заявителя за представяне и/или продажба на заявените занаятчийски и/или художествени изделия;
Заплаща се такса за участие на място;
Първоначалното настаняване е от 9:00 ч. до 14:00 ч. на 13.09.2024 г. Окончателното освобождаване е на 15.09.2024 г., след 14:00 ч.;
Участниците сами осигуряват необходимото им оборудване;
Разпределението на терен ще е според реда на записване на участниците. Всеки ползвател на терен се съобразява с определеното му пространство, както и няма право да преотстъпва същото на трети лица!