Лайфстайл

Хороскоп за петък, 12 юли

  12.07.2024 06:00             
Хороскоп за петък, 12 юли

Овен

Подходящ ден за среща с влиятелни хора, а и за преговори. Ще успеете да направите приятно впечатление, да представите своите достижения в най-добра светлина, както и да заслужите одобрение и похвала. Може да бъдат обсъждани финансови и кариерни перспективи и има вероятност да Ви предложат нещо интересно. Вероятна е среща с човек, който някога е изпитвал към Вас силни чувства. Неочаквано може да се окаже, че тези чувства не са угаснали.

Телец

Навярно ще привлечете нечие внимание, а едновременно с това ще докоснете и сърцето му. В резултат Вашата чувствена натура ще се разгърне на широко, но едновременно с това ще бъдете готови за водене на приятна и задушевна беседа. Ако имате нещо да казвате, за да установите или подобрите усещането за близост помежди ви, направете го без колебание. Днес е най-подходящото време за подобни крачки.

Близнаци

Обичате хубавите истории, а още повече обичате добрите разказвачи. На един от членовете на Вашето семейство му се удава да споделя своите приключения, и днешната вечер ще бъде богата на смешни и интригуващи разкази. Погрижете се, обаче, неговите разкази да не наподобяват прекалено много полет на фантазията... Възможно е това да е признак, че неговата способност да поддържа отговорен и зрял начин на живот, е доста ограничена, и скоро може да поиска да му окажете помощ да се измъкне от поредните бъркотии. И Вие ще го направите, макар и заради това, после да има за какво да разказвате.

Рак

Събитията през този ден ще Ви накарат да нервничите. Прекалено много неща ще се случат не така, както са били планирани, а за Вас е изключително трудно да се приспособявате към някаква ситуация. Ще възникне напрежение в отношенията Ви с близките, а през първата половина на деня ще е почти невъзможно да стигнете до взаимно разбиране. Възможни са разправии с роднините, а препъни-камък може да се окажат както пари, така и плановете Ви за бъдещето. Денят ще Ви подари интересни идеи и нестандартни решения .

Лъв

През този ден много ще Ви се иска да залепите на своя любим човек някакъв етикет, който веднага да Ви обясни всички особености на неговия характер. Напримет трудохолик. Или страхливец. Това не трябва да се прави: човекът е много по-разностранен и интересен, отколкото Вие искате да си представите.

Дева

Само благодарение на рядката си сдържаност и също толкова уникалния самоконтрол, относително спокойно се справяте с неприятностите, които сякаш Ви засипват. Трябва да продължите движението напред, даже и ако по пътя Ви възникнат прегради и трудности. Днес звездите Ви проверяват за издръжливист и надеждност, и се постарайте, да докажете, че сте достойни. Ще се наложи не само да решавате собствените си проблеми, но и да подкрепяте близките си. През днешния ден ще бъдете по-внимателни слушатели и ненадминати съветници. Благодарение на своето умение да разбирате хората и да им съчувствате, ще направите деня по-лек и приятен за тези, които са Ви скъпи.

Везни

Днес най- вече ще се нуждаете от добри новини. Може да ги получите - звездите не казват нищо по този въпрос... Трябва да сте по- внимателни при шофиране или пресичане на улиците като пешеходец, защото са вероятни неприятни изненади. Във финансовата сфера може да очаквате успех.

Скорпион

Денят обещава да бъде успешен практически във всяко отношение. Необходимостта да станете по-дисциплинирани, сдържани и икономични, няма да Ви се струва нещо необичайно, а и напълно ще се съгласува с някои от основните черти на Вашия характер. Допълнителна важност ще придобият въпроси, свързани с висшето образование или коригиране на мирогледа и поддържане на авторитет сред близкото и далечно обкръжение. Лесно ще примирите идеалите си с текущата действителност. Най-добре ще е, да не си правите днес нови планове.

Стрелец

Яснотата не е нещо, което може да създадете със свои ръце. Нея или я има, или я няма. За щастие, след дългия период на неяснота, днес ще видите чисто и ясно небе и ще обърнете внимание на това, какви се явявате всъщност и върху какво трябва да съсредоточите своето внимание. Трябва да започнете да действате. След временното затишие би било непростимо да не се възползвате от благоприятния момент. Трябва да направите избор и отговора вече Ви е известен. Затова вземете окончателно решение до завършване на деня.

Козирог

На страха очите са големи. Както е известно, очите се страхуват, а ръцете действат. Затова вместо да стоите, разстроени от новите проблеми, възникнали между Вас и Вашия любим човек, започнете нещо да правите. Най- трудна е първата крачка, а нататък нещата се подреждат сами.

Водолей

Може да останете с впечатление, че този ден е предназначен изключително за да Ви научи да се помирявате със загубите – много неблагоприятно е стечението на обстоятелствата. Но това не е точно така. Водолеите, които не се предадат и се съсредоточат в търсене на нови партньори, ще могат с тяхна помощ да изменят ситуацията към по-добро. От гледна точка на личните отношения денят е нееднозначен. Може да се запази мира и хармонията, но за това ще се наложи да се затворят очите за някои неприятни факти и явления. Но ако се погледне на нещата реално, конфликтът е неизбежен.

Риби

През първата половина на деня яжте малко или съвсем не яжте. Нали помните, че храната се превръща в тъстини, ако не знаете мярка? Сега решаването на финансовите въпроси е затруднено, и затова е най-добре да не прекалявате с покупките. Прекомерните разходи могат да Ви донесат дълъг период на финансова нестабилност. Постарайте се, да ги избегнете. Ако се наложи, направете малък компромис, за да запазите своето спокойствие.