Събития

Община Берковица закупи оборудване и обзавеждане за Културен център „Йордан Радичков“ СНИМКИ

  11.07.2024 13:00             
Община Берковица закупи оборудване и обзавеждане за Културен център „Йордан Радичков“ СНИМКИ

Община Берковица закупи oборудване и обзавеждане за Културен център „Йордан Радичков“ за предоставяне на културно-историческото наследство на Община Берковица
Община Берковица изпълни дейностите по проект „Оборудване и обзавеждане за посетителски център за предоставяне на културно-историческото наследство на Община Берковица“.
По проекта е закупено ново техническо оборудване и обзавеждане за обект - Посетителски център за предоставяне на културно-историческото наследство на Община Берковица, а именно експозиционни табла, включващи дизайн, предпечат и печат, експозиционни витрини, постамент за метален бюст, конферентна и работни маси, столове, стативи, шкафове, щори, лаптоп, мултифункционално устройство, мултимедиен проектор, прожекционен екран, които ще се ползват безвъзмездно от всички заявители в областта на културното наследство на територията на Община Берковица. Изпълнител на дейностите по закупуване и доставка на обзавеждане е фирма „ЕТ ЙОРДАНКА ЗАНКОВА - БОБИ - 93“ на обща стойност 10 881.75 лева без ДДС. Изпълнител на дейностите по закупуване и доставка на оборудване е фирма „СМАРТ БИЗНЕС КЪМПАНИ“ ЕООД на обща стойност 14 026.67 лева без ДДС.
ПМ-С