Събития

Община Берковица закупи оборудване и обзавеждане за Културен център „Йордан Радичков“ СНИМКИ

  11.07.2024 13:00             
Община Берковица закупи оборудване и обзавеждане за Културен център „Йордан Радичков“ СНИМКИ

Община Берковица закупи oборудване и обзавеждане за Културен център „Йордан Радичков“ за предоставяне на културно-историческото наследство на Община Берковица
Община Берковица изпълни дейностите по проект „Оборудване и обзавеждане за посетителски център за предоставяне на културно-историческото наследство на Община Берковица“.
По проекта е закупено ново техническо оборудване и обзавеждане за обект - Посетителски център за предоставяне на културно-историческото наследство на Община Берковица, а именно експозиционни табла, включващи дизайн, предпечат и печат, експозиционни витрини, постамент за метален бюст, конферентна и работни маси, столове, стативи, шкафове, щори, лаптоп, мултифункционално устройство, мултимедиен проектор, прожекционен екран, които ще се ползват безвъзмездно от всички заявители в областта на културното наследство на територията на Община Берковица. Изпълнител на дейностите по закупуване и доставка на обзавеждане е фирма „ЕТ ЙОРДАНКА ЗАНКОВА - БОБИ - 93“ на обща стойност 10 881.75 лева без ДДС. Изпълнител на дейностите по закупуване и доставка на оборудване е фирма „СМАРТ БИЗНЕС КЪМПАНИ“ ЕООД на обща стойност 14 026.67 лева без ДДС.
ПМ-ССпасители вадиха куче, паднало в канал
Кола блъсна дете на колело
Хората от опожареното село Воден трогнати от жеста на Пеевски
Настолни игри от времето на римската епоха
Лятната академия за книжни инфлуенсъри продължи със звездните изненади
ЗАБРАНЯВА се косене и машинно почистване на затревени площи