Лайфстайл

Хороскоп за днес, 10 юли

  10.07.2024 06:00             
Хороскоп за днес, 10 юли

Овен

Не трябва да се безпокоите от някои проблеми, свързани със здравето, които в последно време са Ви безпокоили, защото много скоро всичко ще отзвучи. Може да помислите, че това е станало, защото в последно време сте били много заети и не сте имали никаква възможностда пътувате, но всъщност причината не е в това. Просто е дошло време да оздравеете. Ако искате, може да се посъветвате с лекар, за да бъдете по-спокойни.

Телец

От този ден е напълно вероятно да започнете нещо ново. Вариантите са много: с нов любим човек, въобще без него или пък с предишния, но на нов лад. При всички случаи някакъв елемент на новост трябва да присъства днес обезателно.. Ако ли пък всичко Ви устройва, просто кажете нов комплимент или подарете красив букет цветя. Също е изход.
 

Близнаци

Очевидно Вашият съпруг ще се прибере днес у дома уморен и тъжен, Видимо има някакви неприятности в работата. Съветът на звездите е: не го притискайте и разпитвайте, защото нищо няма да постигнете.. Отложете разпита с пристрастие до утре. Звездите препоръчват да го нахраните и да го сложите да спи. И да легнете до него...
 

Рак

Каквото и да сте решили да си планирате за този ден, знайте, че умствените занимания в семейството ще донесат голяма полза не само на Вас, а и на всички от Вашето обкръжение. Сега е прекрасно време, да се погрижите за своя дом, а също и за домакински придобивки. Спокойните отношения в семейството, а и любовта, ще повдигнат Вашето настроение.
 

Лъв

Днес нещо много очевидно ще Ви подразни у Вашата половинка. Може би някакво минимално неспазване на правилата за приличие ще Ви застави сериозно да се замислите за мотивите за неговото невежливо поведение. Страшно е да се помисли, какви изводи може да си направите от отсъствието на думи като:благодарв” или „моля”! Само че това дали е нужно?...
 

Дева

Напрегнат ден. Личните отношения навлизат в сложна фаза и за да се стигне до сериозен конфликт, е достатъчна само малка искрица разногласие. Конфликти ще има дори и при най-хармоничните двойки. Впрочем, опитните Деви ще успеят да потушат разгорелия се пожар, с помощтта на дипломатически хитринки. Не си правете някакви сложни планове за този ден: вероятността да успеете да ги реализирате , не е достатъчно голяма. Пестете енергията си и не започвайте мащабни работи. По-добре се ограничете с ежедневните грижи.
 

Везни

Днешния ден е подходящ за успокоение и почивка на тишина. Избирайки си занимание за днес, спрете своя избор на медитация и различни техники на отпускане. Това ще Ви помогне да се съсредоточите на собствените си усещания и да намерите хармония в себе си. През този ден не трябва да се увличате в хазартни игри, защото може да загубите изключително много. В отношенията с децата е вероятно недоразбиране.
 

Скорпион

Днес Ви очакват съдбоносни срещи, които могат кардинално да променят Вашия личен живот, а може и да не го засегнат по никакъв начин. Най-важното за Вас е, да не пропуснете да реагирате адекватно, а останалото съдбата – фантазьорка сама ще реши.
 

Стрелец

Днес ще Ви бъде много лесно да си намерите събеседници, и затова едва ли ще имате възможност да бъдете в усамотение. Пред обсъждането на отдалеченото бъдеще, вероятно ще предпочетете разговор по омръзнала Ви, възможно болезнена, но все още актуална за вас тема. Желаещи да поддържат тази тема, безусловно ще се намерят, но все пак не забравяйте, че те си имат свои интереси и свой предпочитан стил на общуване. Всеки диалог ще бъде успешен, ако страните са в състояние да постигнат съгласие по основополагащи пунктове на спора и са с желание да спазват правилата един на друг.
 

Козирог

Позволете на любопитството да ръководи Вашите решения. Възможно е в крайна сметка да се окажете на много интересно място. Сега нямате ясно избран път, по който трябва да вървите и затова се отърсете от своята привична рутина и тръгнете срещу приключенията. Дори и да имате само един свободен час, посветете го на изследване на нови територии. Това може да бъде даже нов ресторант или магазин. Вижте, какво става в света. Това ще Ви помогне да измислите някои нови идеи, отнасящи се до Вашата работа или до бъдещо пътуване.
 

Водолей

Денят е свързан с финансови загуби. Нямате желание да правите икономии , а и обстоятелствата не предразполагат към нищо такова, но към оправданите харчове ще се добавят и редица ненужни разходи. Денят е много подходящ за преговори с делови партньори и разговори с началството, но успехите в работата няма да са свързани с общуването и ще бъдат много скромни. От хората, които са по-възрастни от Вас, ще получите както морална подкрепа, така и дбри съвети, но не трябва да се доверявате на техния опит, а на собствения си здрав разум. Именно той ще Ви подскаже как трябва да действате, за да постигнете отдавнашна своя мечта.
 

Риби

Добре би било, да погледнете на своя живот отстрана. Това означава, че трябва да приемете създалото се положение такова, каквото е, и да не хабите сили в опити да насочите събитията по друг път. Просто се отпуснете и позволете на живота, да следва своя ход. Възможно е дори резултата да Ви хареса! Такъв подход съвсем не означава, че въобще няма да Ви интересува, как ще се подрежда всичко. Просто ще е показателно, че Ви стига умът , за да разберете, къде трябва да насочите своите усилия, и къде - колкото и да се стараете - няма да има ефект.
ПМ-С