Избори

С 4 517 преференции Област Враца изпрати Мартин Харизанов в парламента

  10.06.2024 18:21             
С  4 517 преференции Област Враца изпрати Мартин Харизанов в парламента

С 4 517 преференции добротворецът Мартин Харизанов безапелационно се превърна в единствения политик, за когото жителите на област Враца са категорични чрез вота си, че искат да е в Народното събрание и да работи за областта. 

Д-р Мартин Харизанов бе единственият състезател в политическата надпревара, който води активна кампания, аргументира кандидатурата си с ясни и точни послания и показа за пореден път, че доверие се печели в откровен диалог с хората. Харизанов отправи благодарности и се ангажира да пази и оправдае доверието на хората като народен представител в 50-то Народно събрание. 

Скъпи жители на област Враца, скъпи приятели,
Благодаря Ви от сърце за огромната подкрепа, която получих на тези избори! 
Благодарности за силната подкрепа за отбора на ГЕРБ-СДС, който отново е лидер в областта!
4 517 гласа са истинско признание за моята работа и усилията, които полагам за развитието на област Враца. Вашата висока оценка ми дава увереност, че всичко, което правя, има смисъл.
Всяка една инициатива в подкрепа на различни социални групи, всяка една среща с Вас, всеки един поставен камък и посадено дърво, са още една малка, но значима стъпка към по-добро и сигурно бъдеще за нашата област Враца. 
Горд съм, че изградихме силна, толерантна и сплотена общност, която гради заедно, подкрепя се в трудните моменти и споделя обща визия за развитието на област Враца. Това се случва само там, където хората са истински добри, обичат родните си места и се грижат за тях.

Щастлив съм, че съм част от тази общност и допринасям за нейното развитие! 
Време е да надградим постигнатото досега и да върнем стабилността в държавата.

Всички знаем,че това го умеят най-добре професионалистите от ГЕРБ-СДС. 

Благодаря ви!, с тези думи любимецът на област Враца се обърна към хората, които го подкрепиха на тези избори.