Лайфстайл

Белослава: Много от тези, които застанаха срещу мен, бяха на масата ми

  09.05.2024 14:40             
Белослава: Много от тези, които застанаха срещу мен, бяха на масата ми

Преди почти една година животът за популярната българска певица Белослава тотално се промени. Тя бе заловена да шофира под влияние на алкохол навръх рождения си ден и бе осъдена условно, а книжката й е отнета. След тази случка изпълнителката понесе много негативни атаки, включително и от нейни колеги, а в интервю пред Георги Тошев за "Преди обед" призна, че си е дала дълга почивка от работата си и сега излиза от нея.
В първия епизод на интервюто Белослава сподели, че полицаят, който я е спрял, й е направил услуга, тъй като така тя тотално е променила забързания си живот.
Днес във втория епизод на интервюто певицата бе накарана да разкрие дали инцидентът я е направил по-предпазлива в допускането до най-личното й пространство.
"Може би. Сега ще изчакам, ще изслушам, ще видя дали тези хора са моите. Със сигурност много от хората, които застанаха срещу мен в тази трудна за мен ситуация, са били на масата ми, били са в най-близкото ми обкръжение. Слава Богу, не знам за много от тях. Слаба Богу, че не съм близка до социалните мрежи и фейсбук. Вече има едно "Изчааакай". Сега има едно смирение. Не обида, в никакъв случай. Не е обида, защото мога да се сърдя само на себе си. Капитализирам грешката така, че да науча най-доброто за себе си. А то е много", обясни певицата
"Ходя при Биляна Савова на практика два пъти в годината - да дишам и да уча за собствения си ум и да разчиствам съзнанието си. Тя ми каза - попаднала си в трудна ситуация, хайде сега покажи как се излиза от тази ситуация. Аз всеки ден си мисля. Аз не го правя, защото трябва да покажа на някой как да изляза. Аз самата трябва да осъзная, че всеки урок е за добро, всяка промяна е за да обро, и всеки човек трябва да взима само доброто от най-тежката ситуация. Дотук живея с доброто. Лошото е виртуално. Отказвам да приема, че има лоши хора. Има лоши обстоятелства, но хората са добри", смята тя.
Белослава разказа и какво прави след инцидента до днес. "Готвя всеки ден. Нямам ден, в който да не съм сготвила. Разхождам дълго кучетата през тази година, в която си позволих лукса да съм встрани от професионалния си живот. Забелязах как дойде пролетта, забелязах есента, забелязах как мирише асфалтът, когато вали. Започнах да си лягам рано. Нещо, което бях забравила от години как се прави. Наложих си го, защото започнах да вдигам кръвно. Започна да се уморява тялото, да ми дава знаци, че трябва да почна да си пестя енергията. Вечер много често има приятели вкъщи. Много обичам гости. Винаги превръщам вечерята в празник. Имам много повече чинии, купи, отколкото обувки, за разлика от някои други дами. Живеем от години в един бус, сега имаме и каравана, която стои в Гърция. Ние сме творци, чисти и спонтанни сме. Както падаме, така и ставаме. Ние сме живи, а за да си жив трябва да си свободен. Човек трябва да е свободен, да знае кой е и какво иска", заяви Белослава.

/Г.Р./



Цветелина Грахич пее на събора в Борован
В регион Монтана няма сигнали за купуване на гласове
БДЖ организира пътуване между София и Банкя със специална ретро мотриса за 24-ти май
Партиите във Враца постигнаха съгласие за агитационните материали
Един наръган с нож и един арестуван след скандал във Вършец
11 жертви и близо 40 ранени при руски удари по Харковска област