Избори

ПП-ДБ регистрираха листата си в Монтана, водач отново е Ванина Вецина

  07.05.2024 15:47             
ПП-ДБ регистрираха листата си в Монтана, водач отново е Ванина Вецина

Коалиция Продължаваме промяната – Демократична България регистрира листата си в РИК – Монтана. Водач отново е бившият губернатор и народен представител в 49-тото Народно събрание – инж. Ванина Вецина.

„Регистрирахме листата с увереността, че коалиция Продължаваме промяната – Демократична България е единствената алтернатива за промяна към по-добро. Единствената възможност да живеем в променена, устойчива , европейска България. За краткото време като политик аз разбрах, че няма невъзможни неща и когато има воля и се полагат достатъчно усилия, всичко е възможно. Но е факт, че в последните десетилетия не са полагани усилия, нито пък е имало воля да се случат важни, ключови проекти за  нашия Северозапад. Факт е и това, че за правителството на академик Денков Северна България беше приоритет и  започнаха редица реформи, стартираха ключови проекти точно за нашия Северозапад. Кандидатите за народни представители от нашата листа са интелигентни и успешни хора. Ние сме сигурни, че реформите трябва да продължат. Няма да се откажем от това да променяме и няма да се откажем от мечтата си България да стане нормална европейска държава. Нашата амбиция е да сме първа политическа сила.“, каза Ванина Вецина.

Това са хората в листата на ПП-ДБ в Монтана

1.Ванина Вецина

2.Недялко Томов от Вършец

3.Кристиян Борисов от Лом

4.Димитър Димитров – фармацевт

5.Тодор Горанов от Вършец

6.д-р Дилян Симеонов – кардиолог от Лом

7.Даниела Кирилова от Вълчедръм

8.Кристиян Кирилов

 

 

 

 



Враца отбелязва Световния ден на предизвикателството
Захарова нарече посещението на Путин в Китай съдбоносна стъпка, определяща бъдещето на цялата планета
Интензивен е трафикът за товарни автомобили на границата с Румъния
Община Враца продължава да разкрасява пешеходната зона
Националната асоциация на притежателите на огнестрелни оръжия официално подкрепи Доналд Тръмп; той призова членовете на асоциацията да гласуват
Костадин Костадинов: Така повече не може