Лайфстайл

Хороскоп за днес, 7 май

  07.05.2024 06:00             
Хороскоп за днес, 7 май

Овен - този вторник ще имате възможността да се изявите в добра светлина. Едва ли ще има по-смели и отзивчиви от вас. Ще станете за пример!

Телец - днес е много важно да вярвате повече в себе си. Сега ще можете да покорите връх, за който преди само сте мечтали.

Близнаци - не търсете прекалено силни усещания. Съсредоточете се върху вашата работа и ако не ви питат - не отговаряйте. Има и такива дни.

Рак - началото на деня няма да започне по най-приятния начин, но краят му със сигурност ще Ви поднесе множество приятни моменти. Бъдете оптимисти.

Лъв - не се колебайте да потърсите съдействие, ако имате нужда от такова. Не се учудвайте, ако той поиска нещо в замяна - такива са правилата на играта.

Дева - бъдете конкретни и ясни в намеренията и желанията си. Не се впускайте в спорове, само ще загубите време и енергия. 

Везни - не бързайте с песимистичните заключения. Нечии думи ще ви върнат вярата в собствените ви способности. Споделената мъка е половин мъка.

Скорпион - не бързайте с действията, ще ви е трудно да се ориентирате в обстановката. Заемете позиция на наблюдател и така няма риск да направите някоя грешка.

Стрелец - не си поставяйте сериозни задачи, няма да ви е лесно да се справите с всичките. Обърнете повече внимание на качествената комуникация. 

Козирог - днес е ден, в който е много важно да намерите общ език с околните. От нивото на комуникация ще зависи успехът ви днес.

Водолей - този вторник ще ви е нужна малко повече смелост. Трудна е само първата стъпка, от там нататък всичко ще ви е много по-лесно.

Риби - наблюдавайте внимателно другите. Не коментирайте и не съдете, а си направете изводите, които ще са ви полезни за бъдеще. 

/Г.Р./



Община Видин бе домакин на втория кръг от Републиканския шампионат по приложно колоездене „Младежта за безопасност на движението“
Семейство от Берковица дари макет на Етнографски музей – Берковица
Двама израелски войници бяха убити в южната част на ивицата Газа, съобщиха военните
Условията в планините не са подходящи за туризъм
Дреновец надви корав противник
Борован кани децата на празник за 1-ви юни