Избори Събития

ДПС Враца с нов водач на листата

  06.05.2024 13:00             
ДПС Враца с нов водач на листата

В Районната избирателна комисия бяха внесени документите на 12 кандадити за народни представители за област Враца. Валентин Тончев, Каролина Кьолер /Мездра/, Христо Найденов /Враца/, Марин Цветков /Враца/, Стефан Вълков /Козлодуй/, Мехти Димитров /Бяла Слатина/, Христо Иванов /Мездра/, Светлин Герасимов /Враца/, Стефан Ангелов /Хайредин/, Вероника Петкова /Мизия/, Бранимир Бочев /Бяла Слатина/, Мирчо Мирчев /Мездра/ са хората, на които ДПС ще разчита. 

Водачът на листата Валентин Тончев е народен представител от 49 НС. Той е завършил Социология и Икономика, както и магистратура по Международни отношения в Университета в Страсбург, Франция. За пръв път той повежда листа в областния град. "За мен е чест да бъда начело на този отбор във Враца. Ще се борим за максимален резултат от региона. Влизаме с високо вдигната глава в предстоящата кампания. ДПС е отговорна партия, с подготвени експерти, които да защитават стратегически важните за страната приоритети. Листата ни е еманация на разбирането на д-р Ахмед Доган, че политика се прави за бъдещото поколение и в името на младите хора. И не случайно имаме млади хора като кандидати за народни представители", каза Тончев днес във Враца.  
Христо Найденов – едно от остриетата на ДПС във Враца, събрал над 570 преференции на последния местен вот и част от състава на общинския съвет, заяви, че за него е приоритет да запази добрия резултат и да привлече още млади хора, които да припознаят политиките на партията. Найденов е председател на областната структура на младежкото ДПС. 

Лиляна Рашкова 



Наглец подкара колата си без номера и книжка
Зехтинът намалява риска от деменция
Показно! Ето как ще гласуваме на предстоящите избори
Рязък скок на случаите на африканска чума по свинете в ЕС през 2023 г.
Екстремните горещи вълни причиняват 150 000 смъртни случая годишно
100-годишен данъкоплатец към изпълнителния директор на НАП: Най-голямото уважение за мен е, че вие сте тук