Събития

Областният управител Надя Донкинска бе гост на пролетния благотворителен концерт ДГ “Детски свят“ в село Згориград СНИМКИ

  27.04.2024 13:00             
Областният управител Надя Донкинска бе гост на пролетния благотворителен концерт ДГ “Детски свят“ в село Згориград СНИМКИ

В Народно читалище “Пробуда 1926“ село Згориград се проведе пролетен благотворителен концерт. Инициативата е на екипа на Детска градина “Детски свят“ - Враца База 2, а каузата изключително необходима – събиране на средства за облагородяване двора на детската градина.
Концертът беше открит от кмета на село Згориград Ангел Петров, в присъствието на много гости в препълнената зала талантливите деца на ДГ“Детски свят“ и ЦРД Враца изпълниха прекрасна програма и зарадваха публиката.
Гости на събитието бяха Областният управител, Директорът на Център за работа с деца Стоева, Директорът на ДГ „Детски свят“ Ангелова, преподаватели, родители, ученици и много гости от региона. В топла, приятелска и вдъхновяваща атмосфера премина пролетния благотворителен концерт и гостите се насладиха на чудесните творения и прекрасните изпълнения на младите артисти.



Пролетен литературен салон, посветен на поета Таньо Клисуров се проведе в Стара Загора
Европейска страна прие гласуването по мобилен телефон
Мира Добрева в откровено интервю пред "Конкурент" - в новия брой и още новини и репортажи
Ето какво време ни очаква днес
В Окръжен съд – Враца положиха клетва 20 съдебни заседатели с нов мандат
Хороскоп за днес, 9 май