Избори

Утре, събота е първото заседание на Районната избирателна комисия във Враца

  19.04.2024 17:45             
Утре, събота е първото заседание на Районната избирателна комисия във Враца
Лора Младенова-Атанасова по време на консултациите при областния управител

В утрешния, 20 април заседава Районната избирателна комисия, Враца с председател Лора Младенова-Атанасова /ГЕРБ-СДС/. Тя е опитен юрист и има зад гърба си няколко мандата като представител на ръководството на РИК. Секретар на комисията е Елена Найденова /ДПС/ - също позната личност и ангажирана с произвеждането на избори. Заместник-председатели са Светлана Цветанова/ПП-ДБ/, Иво Фанцов /„Възраждане“/, Симеон Кръстев /БСП/ и Даря Михайлова /„Има такъв народ“/, видно от онлайн излъчването на заседанието на ЦИК, на което днес взеха решение за служебно разпределение на състава на комисията във Враца. Припомняме, че на проведените консултации представителите на партии не се договориха за ръководните лица. 
В комисията влизат още Силия Иванова, Ирена Николова, Галина Георгиева и трите от коалиция ГЕРБ-СДС. Двама представители на коалицията ПП-ДБ – Красимир Колев и Марин Връбчев, Камелия Татарска /ДПС/ и Георги Петров /„Възраждане“/. Тринадесет са общо членовете на РИК. 
Още на първото си заседание утре, събота комисията трябва да вземат принципни решения и да стартират работата по подготовка на предстоящия вот 2в1 за народни представители и за депутати в европейския парламент. 



Прибраха за 72 часа племенник на Мочи за отвличането в Козлодуй
Максим Генчев пристига в кино Метропол-Враца за премиерата на филма "Гераците"
Зловещо! Откриха човешки останки в дома на приближен на Хитлер
Почетният гражданин на община Мездра о. з. полк. инж. Георги Димитров от село Лик навърши 92 години СНИМКИ
Допълнителни курсове на градския транспорт във Враца
Майстор пекар се върна от Маями в Пловдив, за да меси хляб и козунаци