Лайфстайл

Хороскоп за петък 5 април

  05.04.2024 06:00             
Хороскоп за петък 5 април

Овен

Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят, опитвайки се да оценят всички нюанси на ситуацията, за да вземат вярно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на съпруга. Възможно е той да се не съвсем логичен в разсъжденията си, но в неговата гледна точка определено има нещо.

Телец

Днес обръщайте внимание на тънкостите в поведението на своя любим човек. Те ще Ви разкажат много неща, и то - съвсем различни от това, което ще Ви се казва в прав текст. Затова днес може да стигнете до потресаващи изводи от поведението на Вашата половинка. Само не се увличайте.

Близнаци

Не бързайте да давате обещания! После ще се наложи да удържите на думата си, желанието Ви да направите това скоро ще изчезне. Сами разбирате , до какво може да доведе това във Вашите отношения. Така че, ако искат нещо от Вас , то меко , но решително кажете „не”.

Рак

През този ден се постарайте , да не правите забележки на своя любим човек, дори това много и много да Ви се иска. Той няма да е в състояние да възприеме дори и най-справедливата критика и подобно на таралеж ще Ви показва хиляди бодлички. Нали не искате това?...

Лъв

Вашите възможности не са безгранични, но са доста значителни. Пред Вас сега ще се открият няколко нови и забележителни пътища за успех. Помнете, че трябва да изберете един от тях: няма да успеете да постигнете резултат, ако прескачате от едно занимание на другои сменяте целите и съюзниците си за тяхното достигане и съюзниците си . Днес ще сте особено привлекателни за за представителите на противоположния пол. Приемайте снизходително знаците на внимание, флиртувайте , кокетничете, и внимателно избирайте най-симпатичния и достоен човек от всички, които се интересуват от Вас - днес можете да си го позволите.

Дева

Своите текущи цели може да постигнете благодарение на своята чувствителност, дружелюбност и приятелско отношение с колегите по работа, информираността и мобилността. Няма да сте лишени и от Вашето професинално майсторство, особено ако същността на Вашата дейност предполага осъществяване на контакти , работа със средства за връзка, обучение и обмен на информация. Може да постигнете впечатляваи успехи в областта на програмирането и управлението. Това е хубав момент за усвояване на ново оборудване , в това число компютърно, радиоинжинерно или медицинско.

Везни

Може сега да танцувате и лудувате, но скоро някои от обкръжаващите Ви хора скоро ще бъдат изправени до стената. Вместо да ги хванете за ръка и да ги дърпате да танцуват, проявете уважение към факта, че е възможно да имат нужда от някакъв период на затишие. Обезателно им протегнете ръка и им покажете , че винаги могат да разчитат на Вас, но бъдете търпеливи, ако предложението Ви не може да победи тяхното угнетено състояние. Позволете им да вървят напред с комфортна за тях скорост и когато бъдат готови, те и сами с радост ще се върнат към привичното положение на нещата.

Скорпион

Определено е настъпило време, в което по-опростено да гледате на нещата. Затова потърсете сред цялата суматоха хладнокръвен компаньон. Малко реалксация и почивка с човека, с когото се чувствате свободно, ще възстанови Вашето спокойствие. Тихото кафе или дори дома(„..доме, доме, сладки доме”) , могат да се окажат най-добрите идеи. Когато мълчанието не е по-приятно от разговорите и смеха, значи сте на нужното място в нужното време и с нужния човек.

Стрелец

Днес звездите Ви препоръчват, да преосмислите всичко, коесто се е случило между Вас и Вашия любим човек през последните дни. Ако не виждате никакви промени, има два варинта: или сте слепи, или нещата трябва коренно да се променят.

Козирог

Бъдете по-предпазливи с физическото натоварване. Днес то може да Ви навлече проблеми със здравето. Не са изключени и малки травми по време на работа. Даже и не си помисляйте, че ще се справите бързо с цялата работа - нали знаете, че на Вашия знак е свойнствено забавеното действие. Запазването на мира в отношенията с близките става трудна задача. Ще се наложи да правите отстъпки, а упоритостта Ви може да доведе до конфликт. Приятели, попаднали в сложна ситуация, ще се обърнат към Вас за съвет.

Водолей

Утрото ще се ознаменува с определени успехи, но е за препоръчване да започнете да се занимавате с нова работа или задачи чак около обяд. През деня ще бъдете напълно готови да излезете пред всички. Не се учудвайте, ако имате чувството, че вместо сред обществото, сте излезли на циркова арена, изпълнена с разярени лъвове. Събитията през деня ще изискват от Вас не малка издръжливост, мъжество, а също и да следвате законите и работния план. Ако се опитате да минете само с оригиналност, нещата може да приключат с емоционално сътресение...

Риби

Вашият любим човек днес ще бъде доста необщителен и даже ако поискате да го разговорите или да го предразположите към откровеност, едва ли ще успеете. В крайна сметка с някои неща се налага да се помирим, и да ги приемем такива, каквито са.



Франция и Япония ще започнат разговори относно сделка за реципрочен достъп на войски
Лоша прогноза за времето премества на друга дата откриването на туристическия сезон на остров Света Анастасия
Мартин Харизанов и ”Благотворни приятели” с мащабна дарителска акция за Великден
Модерен физкултурен салон се изгражда в училище „Иван Вазов" във Вършец
Световната награда на ЮНЕСКО за свобода на медиите е присъдена на палестински журналисти в Газа
Кръстът, потопен в язовир край кюстендилското с. Горна Гращица, засия преди Великден