Събития

ЦСПМ-Враца продава движими вещи на търг

  22.03.2024 07:00             
ЦСПМ-Враца продава движими вещи на търг

Търг с тайно наддаване на следните 2 движими вещи – държавна собственост, представляващи ванове. Продават се два автомобила Форд Транзит с регистрационни номера - № ВР 2446 и № ВР 2441 с начална тръжна цена 2880 лева с включено ДДС.

За участие в търга участниците следва да заплатят депозитна вноска в размер на 10% от тръжната цена на превозните средства. Депозити за участие ще се приемат всеки ден до 8-ми април до 16 часа в касата на Центъра за спешна медицинска помощ във Враца, като до същия период кандидатите за участие в търга ще трябва да подават лично или чрез упълномощен представител в ЦСМП-Враца, бул. „Втори юни“ № 68 – деловодство следните документи - заявление за участие по образец, декларация за извършен оглед и ценово предложение.

Тръжната документация и образците на документи към нея се получават в деловодството на Центъра за спешна помощ - Враца в срок до 8-ми април.

Огледът на автомобилите ще се извършва всеки работен ден от 28-ми март до 8-ми април от 9 до 16 часа  срещу представяне на лична карта за физическите и пълномощно за юридическите лица.

Отварянето на офертите ще се извърши на 9-ти април в 13 часа в административната сграда на ЦСМП-Враца.