Лайфстайл

Хороскоп за понеделник 18 март 2024

  18.03.2024 06:30             
Хороскоп за понеделник 18 март 2024

Овен

Бъдете готови днес за сюрпризи от различно естество – приятни и не съвсем. На първо място те ще засегнат Вашия личен живот и всичко, свързано с него по един или друг начин. Разбира се, че не можете да предвидите всичко, но да застанете в бойна стойка, за да имате готовност да отвърнете на удара, е напълно по Вашите възможности.

Телец

Доста сложно ще бъде за Вашия любим човек днес да разбере, какво искате да му кажете с тези или онези Ваши действия. Той няма да може да разбере Вашите мотиви и желания и затова ще се държи разсеяно и неадекватно. Постарайте се да бъдете по-открити и разбираеми.
 

Близнаци

Днес страшно ще Ви се иска, да стнете някой друг, но само не себе си.Много старателно ще имитирате герой от Ваш любим филм или книга. Какво пък - това е похвално решение и даже е полезно за развитие на собствената личност, но не трябва да забравяте, че Вашия любим човек обича именно Вас, а не образа, който по неизвестни причини сте решили да си наложите.
 

Рак

Вашият любим човек съвсем не е сам - той си има роднини. Днес трябва да си спомните за това, а и да проявите към тях максимум внимание. Само не бъдете заядливи или прекалено грижливи: Това няма да предизвика нищо повече от раздразнение и недоумение. Затова пък няма да Ви бъде вредно, да сте малко с по-широка усмивка, отколкото обикновено.
 

Лъв

Не бързайте, защото неминуемо ще допуснете грешка. Не би било излишно да си спомните, че понякога човек трябва да се спре, да направи пауза и да си отдъхне. Склонни сте да се захванете с много задачки наведнъж, да зарежете започнатата работа на средата , само за да превключите на друго интересуващо Ви занимание, а след това и него да отложите. Но ако подобна непоследователност в работата Ви е непростима, в личния живот ще създаде много напрегната ситуация. Не дразнете близките си хора със своите нелогични действия.
 

Дева

Днес може да се окаже, че имате някаква покана за среща. Само че до последния момент няма да можете да решите, искате ли да отидете, или не. Звездите Ви съветват, все пак да отидете. Може пък изведнъж да Ви хареса!
 

Везни

Ако днес много не Ви се иска да направите нещо, не го правете- слушайте своето сърце. Впрочем, гласът на сърцето няма да бъде за Вашия любим човек убедителен довод и затова за него ще се наложи да измислите милион други. Благодарете се на своята фантазия...
 

Скорпион

Днес ще се наложи доста дълго да убеждавате своя любим човек в правилността на това или онова действие, което бихте искали той да предприеме. Не се знае , дали ще успеете да се справите с това или не, но ще се наложи да направите замисленото самостоятелно.Настройте се за това по- рано.
 

Стрелец

Днес неочаквано ще Ви се обясни в любов Ваш приятел от противоположния пол. И макат че е съвсем на ясно, че едва ли ще му обърнете внимание и едва ли ще го обикнете не като човек, а като любим човек , много трудно ще Ви бъде, да му кажете „не”.
 

Козирог

Денят ще премине добре, но влиянието на позитивните тенденции днес може да бъде определено само като умерено, а това значи, че за големи постижения ще са нужни много повече усилия. Ще възникнат проблеми в личните отношения, защото близките Ви хора са убедени, че постъпките Ви са продиктувани от егоизъм, макар че не е така. Не жалете сили за укрепване на семейните връзки, тъй като днес този въпрос е много актуален. Лесно ще се справяте с ежедневните проблеми, стига да не тръгнете да търсите екзотични способи за решаване на прости задачи. Денят е подходящ за покупки на вещи, които ще са Ви полезни в работата.
 

Водолей

Предстои Ви наситен със събития ден, като те ще са интересни, но доста уморителни. Помнете, че далеч не всички задачи, възникващи днес пред Вас, се нуждаят от незабавно решаване. Затова не е нужно да се бърза, а е по-добре спокойно да се обмисли всичко. Между другото, вечерта ще Ви хрумнат много интересни идеи. Денят не е лош за общуване с членовете на семейството: може да обсъдите сложни въпроси, и даже да им намерите решение, избягвайки при това открит конфликт. Вероятни са приятни изненади и подаръци, както и знаци на внимание от страна на противоположния пол.
 

Риби

Днес Вашия любим човек ще бъде особено ярък и запомнящ се, и то - не само за Вас, но и за околните. Вие ще се чувствате като половинка на най- истинската звезда, а това доста ще Ви ласкае. Но и ще Ви плаши, защото все пак това е и определена отговорност.