Събития

Уникални актьори с впечатляваща комедия за Свети Валентин ВИДЕО

  12.02.2024 15:39             
Уникални актьори с впечатляваща комедия за Свети Валентин ВИДЕО

Драматично кукления театър във Враца кани на незабравимо театрално приключение „Роклята беглец“ от Щефан Фьогел, немски автор. Изключително популярен у нас напоследък и доста популярен в Европа. Голяма част от неговите пиеси се играят при голям успех на Европейските сцени.

Премиерата на комедийната постановката ще е на 14-ти февруари в НЧ „Развитие“-Враца от 19 часа, като към момента все още има свободни места. Залата побира над 400 човека, като интересът към звездния екип от актьори е огромен. В постановката ще можете да се насладите на невероятната игра на Елен Колева, София Бобчева, Цветан Николов и Христо Терзиев, като режисьор е Владлен Александров, сценографията е на Надя Василева-Ковачовска.

По време на брифинга стана ясно, че от Германия имат интерес към представлението и имат желание трупата да го играе и там, като в момента се уточняват подробностите.

„Искам да благодаря на актьорите, че с много отговорност и много любов се отнесоха към своята работа и най-вече, че ще зарадваме публиката във Враца и България със сериозен творчески резултат. Устремили сме се да превърнем продукцията на Врачанския театър в общо национално достояние“, заяви директорът на театъра Владлен Александров.