Спорт

Димитър Бербатов във Враца: Искам да пожелая постоянство на хората, да няма страх СНИМКИ и ВИДЕО

  02.02.2024 15:42             
Димитър Бербатов във Враца: Искам да пожелая постоянство на хората, да няма страх СНИМКИ и ВИДЕО

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов пристигна във Враца за среща с футболните клубове преди изборния конгрес на 15 март.

“Враца е футболен град и винаги ще бъде футболен. Знаем какви футболисти са излезли от тук – и двамата са в екипа ми – Стилян Петров и Мартин Петров, така че напълно нормално е винаги да има таланти тук. Важното е да се отглеждат и насърчават по правилния начин. Това минава през една задължителна промяна в нашия футбол и това продължава вече три години, важното е да има постоянство”, заяви Димитър Бербатов при посещението си във Враца. Той коментира и подготовката на детско-юношеските школи, която не е на ниво и за нея не се прави достатъчно.

“За трети път правим обиколка в цяла България. Показваме нужното уважение на абсолютно всички и постоянство, защото ако трябваше в момента да се избира президент на БФС по един критерий и той е постоянството, ние щяхме да бъдем избрани задължително. Без постоянство не може да свършиш никаква работа. За това искам да пожелая постоянство на хората, да няма страх, защото нещата се променят и ще се променят. От там нататък ще си преценят кой е най-правилния човек, който да ги поведе към едно по-добро футболно бъдеще.

Повече вижте във Видеото: