Избори Събития

За втора поредна година: МГЕРБ-Враца с нов рекорден брой членове СНИМКИ

  29.01.2024 18:45             
За втора поредна година: МГЕРБ-Враца с нов рекорден брой членове СНИМКИ

Повече от 25 души са изразили желание да членуват в младежката организация на партия ГЕРБ. Това обяви народният представител и областен координатор на организацията Мартин Харизанов. 

„Изключително щастлив съм да обявя, че в МГЕРБ-Враца предстои да бъдат приети нов рекорден брой членове. 
 
Около 25 от тях присъстваха на проведеното тази вечер събрание на младежката организация. 
Това е поредното доказателство, че Младежи ГЕРБ е силен фактор сред младите и активни хора в област Враца.
Припомням, че през 2023 г. поставихме началото на традицията всяка година да приемаме над 20 нови членове в МГЕРБ, като през миналата година направихме прецедент в историята на младежките политически организации в България.
 
Младите хора от областта са привлечени от нашите инициативи и от дейностите ни в различните сфери на обществения, политически и социален живот на областта.
За мен, в качеството ми на областен координатор на МГЕРБ-Враца, това е повод за голяма гордост и доказателство, че сме успели да събудим в младите хора стремежа да работят в полза на обществото и да градят своето бъдеще именно в родните си места. Това е изключително важно за развитието на нашата област и аз, както и колегите ми от ГЕРБ, ще продължим да ги подкрепяме в техните начинания.
 
Следващите месеци ще бъдат изпълнени с редица обществено значими инициативи, организирани именно от младежките ни организации в областта. Освен на идните празници, те ще бъдат посветени и на благотворителни каузи, около които се обединихме всички членове на МГЕРБ-Враца. Ще работим усилено и всеотдайно за реализирането на всички инициативи, ще се радваме да привлечем още хора към нашите дейности и каузи, за да бъдат резултатите още по-добри и устойчиви за всички нас!“, каза още Мартин Харизанов и допълни, че младежката организация на ГЕРБ-Враца е една от най-големите в страната и продължава да се разраства.
 
Ще работим усилено и всеотдайно за реализирането на всички инициативи, ще се радваме да привлечем още хора към нашите дейности и каузи, за да бъдат резултатите още по-добри и устойчиви за всички нас!