България Спорт

Инбет е водещият сайт за залози на футбол в България

  01.12.2023 09:30             
Инбет е водещият сайт за залози на футбол в България

С развиването на развлекателния бизнес в България, се появиха куп нови онлайн казина. Inbet е може би най-впечатляващото ново попълнение в букмейкърската пирамидата у нас. Този онлайн оператор се появи преди няма и две години, но вече можем да кажем, че е сред лидерите в бранша. Със своите страхотни коефициенти и множество опции Инбет е тотален фаворит на футболните фенове в страната. Пазарът на футбол в този бетинг бранд е доста богат на предложения и всеки индивидуален потребител може да намери идеалните за него пазари. Тази компания дава почти неподозирани възможности за залагания според най-големите капризи на клиентите си.

В този текст ще проследим накратко какви и кои са причините играчите да се спират в платформата на инбет. Отлично знаем, че е масова практика потребителите да се регистрират в по-нови и актуални сайтове. Причините са много, но една от основните са новите функции и офертите. Съвсем логично е в нов хазартен оператор да има модерни, дори футуристични продукти за клиентите. Никой голям и сериозен екип като букмейкърските такива не желае да влезе неподготвен на толкова конкурентен пазар.

Както вече споменахме, Инбет е изключително долюбван от феновете на футбола у нас и не неоснователно. Футболът е най-популярния спорт у нас и може да се каже, че е „национален спорт“. Въпреки незавидното си положение в днешни дни, играта на зеления килим събира милиони почитатели. Като типични балканци, българите сме горещи хора и се вълнуваме доста от отборни спортове. А те са залегнали в концепцията на ин бет сериозно. Наред с всички най-добри разработчици на игри за казино секцията, този бетинг уебсайт предлага и най-добрите възможности за залози на футбол.

В последните месеци ИНБЕТ разви още по-сериозно футболната си подкатегория. Всеки оператор може да предложи топ 5 шампионатите като Висшата лига, Серия А, Ла Лига, Бундеслигата и Лига 1 и още 20-30 по-реномирани лиги, за да замаскира очите на клиентите си. Този български уебсайт обаче не прави това, а разширява неимоверно кръгозора. Освен двете професионални нива на футбол у нас, инбет предлага за залози трета лига, както и мачове от областните групи. Подобен ход е на практика нечуван за онлайн залаганията, още повече, че е известно колко по-лесно манипулируеми са мачовете от аматьорските лиги. Очевидно този оператор не се притеснява да рискува за собствена сметка и предлага на клиентите си да залагат на отборите от локалните си местожителства. Квартали, села, малки градове...всичко от четирите трети лиги е в портфолиото на Инбет. От Видин до Резово и от Дуранкулак до Петрич – inbet залага на карта дори най-малките представители на футболната карта у нас.

Истината е, че решението е много интересно, но и обосновано. България, като всяка нормална страна, трябва да опитва да развива своя футбол и да издига на по-високо ниво всичките си шампионати и турнири. Футболът не е само професионален, не е само аматьорски, не са и само школи, както много специалисти тръбят...

Точно затова Инбет има и друго иновативно предложение. Това са нововъведените залози за минифутбол. Тази разновидност на футбола е истинска сензация в последните 5-6 години. Още през 2018 година нашият национален отбор на „Футбол 5“ се представи изключително в ЮАР, завоювайки сребро на световно първенство. С годините и напредването на масовия спорт минифутболът се разви до степен, в която България стана световна сила. Преди по-малко от месец националите по минифутбол стигнаха до четвъртфинал също на Световно. Година по-рано – бронз на Европейско, провело се в Словакия. Успехите говоря сами за себе си и изглеждат безкрайно далеч от тези във футбола. Спортът се радва на невиждана популярност и Инбет „улови тренда“ и започна да предлага залози за градските лиги на БАМФ и АМФЛ. Това действие ще вдигне още повече страстите около този толкова приятен и развлекателен спорт.

 

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.