Бизнес Събития

Врачани пропищяха от номера с /платено/ паркиране СНИМКИ

  20.11.2023 17:00             
Врачани пропищяха от номера с /платено/ паркиране СНИМКИ

Врачани пропищяха от номерата, на които са подложени, ако решат да оставят колата си на БЕЗПЛАТЕН паркинг в района на площад „Македония“. Там са концентрирани търговски обекти, но всеки трябва да е минал през Билла, ако иска да изкара колата си от паркинга, оплакаха се потърпевши шофьори.

На бариерите, които ограждат пространството, наистина има надпис, който указва как се ползва паркинга. А на него пише, че паркингът е безплатен до 1 час. За да се ползва тази „екстра“ обаче собственикът на возилото трябва да „валидира талона от устройството на касите на Билла… срещу касова бележка“.

А това означава, че ако някой иска да пазарува в търговския център край хипермаркета, трябва задължително да мине и през Билла, за да излезе с автомобила си.

Не са малко хората, които попадат в „капана“ и изпращат доста благословии по адрес на онзи, който е „организирал хаоса“ с БЕЗПЛАТНОТО паркиране.

Във Враца има още няколко хипермаркета с големи паркинги, на които липсва „реда“, който е установен на площад „Македония“. Тъй като паркингът е частна собственост, няма власт, която да разпореди нормализирането на правилата.