България

Жена нахлу в класна стая и изведе ученички от час, не си платили в лавката 1 лв.

  20.11.2023 14:27             
Жена нахлу в класна стая и изведе ученички от час, не си платили в лавката 1 лв.

Жена нахлу в училище в Радомир и изведе две ученички. Сигналът е подаден от родителите на децата. Твърди се, че жената е влязла в класната стая, за да изясни защо ученичките не са платили за взет продукт от лавка срещу училището.

Пред NOVA жената обясни, че е влязла в двора на учебното заведение, където не е имало пазач, стигнала е до вратата на класната стая по време на междучасие и най-любезно е поканила момичетата да платят сметката си. Ученичките се върнали при лавката. Но не пожелали да платят, при което е последвала размяна на реплики.

Записите от камерите за видеонаблюдение са свалени. Родителите на децата, уличени в кражба за един лев, са подали жалба в полицията. От лавката твърдят, че имало практика ученици да се нареждат на опашка и да забравят да заплатят взетата стока.

„След като се запознах със случая, издадох заповед за стриктно спазване на пропускателния режим. Най-важното за нас е сигурността и спокойствието както на учениците, така и на жителите на Радомир", каза кметът на града Кирил Стоев.

КАДЪР: NOVAНатопиха за замърсяване на въздуха централата за биогаз в Царевец
Заринаха с боклуци местност край гробищата в Галатин
Хороскоп за петък 8 декември
Ученици от ППМГ-Враца участваха в Международен биомедицински конгрес – София
Авто-Мото Клуб към агротехническата гимназия в Бяла Слатина навърши 10 години СНИМКИ
Трети трус регистрираха край Симитли