Избори Събития

Още една прогноза на „Конкурент“ се сбъдна: Кирил Кунгалов влиза в битката за кмет на Враца

  22.09.2023 17:45             
Още една прогноза на „Конкурент“ се сбъдна: Кирил Кунгалов влиза в битката за кмет на Враца

Още една прогноза за това кои ще са кандидатите за кметове на "Конкурент" се сбъдна - Кирил Кунгалов обяви официално, че се впуска в битката. Това стана с пост в социалните мрежи:

Скъпи съграждани, искам да обявя публично, че от днес, официално се впускам в предизборната битка за кметския пост в град Враца с ясното съзнание за обществената отговорност която поемам, както и с ясна дългосрочна визия за развитие на Община Враца.

За тези от вас, които не ме познават: Казвам се Кирил Кунгалов, на 32 години съм. Роден, израснал, живеещ и работещ във Враца. Завършил съм Езикова гимназия “Йоан Екзарх” в родния ми град. Магистър съм по “Право” и към момента ръководя софтуерна фирма във Враца.

Обществената ми дейност се концентрира предимно в Северозападна България, като през 2021 г. заедно със съмишленици от Враца учредихме неправителствената организация "Гражданска организация за развитие на Северозападна България", която има основна цел да подпомага икономическото, културното и научно развитие на региона.

Занимавам се активно с политика вече три години. Станах част от #промяната още по време на протестите на жълтите павета в София през 2020 г, а през 2021 г. станах член на политическа партия "Продължаваме Промяната". Към момента участвам в експертните съвети на партията с ресори "Национална сигурност" и "Регионално развитие" и съм Общински председател на партията за Враца. Бях кандидат за народен представител в изборите за 48 и 49-то Народно събрание, като каузата, зад която стоя и работя активно заедно с моя екип вече две години, е Северозападна България да има университет, базиран във Враца.

За мен е голяма чест, че бях избран и издигнат от коалицията "Продължаваме Промяната - Демократична България" да поведа демократичното общество на Враца в битката за едно по-добро бъдеще, не само за нас, но и за поколенията след нас.

Използвам възможността да поздравя всички вас по случай 22 септември - денят, в който през 1908 г. нашите предци са променили хода на историята и са извоювали българската независимост. Следвайки техния пример, смятам, че и ние трябва да продължим да правим същото.

Защото промяната може да започне само от самите нас. Да живее България! 

#ПромениВраца #ПродължавамеПромяната #ДемократичнаБългария