Събития

Проведе се Седмица на пожарната безопасност в Козлодуй

  19.09.2023 17:00             
Проведе се Седмица на пожарната безопасност в Козлодуй

В периода 11 – 17 септември Община Козлодуй, съвместно с Районна служба по пожарна безопасност и защита на населението (РС ПБЗН), гр. Козлодуй, организира Седмица на пожарната безопасност.
През тази седмица се проведоха редица мероприятия: в РС ПБЗН, гр. Козлодуй се проведе Ден на отворените врати, както и среща с бивши и настоящи служители на РС ПБЗН. На 14 септември в детските градини се проведе демонстративно занятие „Гасене на пожар и евакуиране на децата от сградата на детската градина и училище”, в което се включиха по график ДГ „Слънчице”, ДГ „Радост”, ДГ „Мир” и ДГ „Звънче”, гр. Козлодуй.
На 15 септември на паркинга пред сградата на Информационен център „АЕЦ Козлодуй – Нови мощности” (бившата сграда на „Енемона”), се състоя мероприятието „Пожарникар за един ден”, където се представи на място дейността на Районна служба пожарна безопасност и защита на населението, гр. Козлодуй и „АЕЦ Козлодуй” и се извърши демонстрация на пожарна техника и аварийно спасителна техника пред граждани.
Проведе се и изложба на открито на рисунки, участвали в конкурса за детска рисунка „С очите си видях бедата”.
В същия ден църковен служител в църква „Св. Троица”, гр. Козлодуй направи молебен за здраве и тържествен водосвет за служителите в РСПБЗН.
 Джънк фууд или качествена храна предлагат на децата ни в училищата
SELANOVTSI OPEN събра състезатели от 3 поколения навръх националния празник
ФК Затвора Враца загря добре снощи и направи дълъг разбор за турнира днес
Иво Марков с наряд за мача на "Герена"
Руското МВнР вика българския посланик заради прогонените попове
Слънчева събота ни чака днес