България Крими

НОВИ РАЗКРИТИЯ: Къро екзекутиран в колата си!

  27.05.2023 06:35             
НОВИ РАЗКРИТИЯ: Къро екзекутиран в колата си!

Луксозното предградие Констанция в Кейптаун беше разтърсено в четвъртък сутринта от звука на изстрелите, които покосиха Красимир Каменов–Къро, жената, с която той живее на семейни начала, тяхната икономка и бодигард.

Сцената като от холивудска криминална продукция се разиграла на улица „Евъргрийн“. Килърите стреляли по автомобила, с който Къро и неговите приближени излизали от дома си. След стрелбата колата се забила в порта на съседен имот, пишат местни медии. На кадри от мястото на екзекуцията може да бъде забелязана разбитата дворна врата. 

Полицейски екипи незабавно се отзовали на местопрестъплението и блокирали улиците на елитния квартал. Облечени в бели гащеризони с качулки криминалисти, претърсваха с часове за улики под зоркия поглед на местните жители.

„Не чух изстрели. Беше тиха сутрин и когато излязох навън, видях полицията и разбрах, че има множество жертви“, коментира съсед на Къро.

Разследващите потвърдиха, че са загинали четирима българи, но към момента няма задържани за престъплението. Местната полиция призова гражданите да помогнат с информация, която да помогне за разкриването на извършителите.

„Обезсърчаващо е да научим, че четири тела с огнестрелни рани са открити в Констанция в четвъртък сутринта. На този етап няма налични подробности. Призовавам обществеността да съдейства на всички правоприлагащи агенции и да предоставя всяка информация, с която разполагат“, каза началникът на градската полиция Рейген Алън.

Телеграф