Лайфстайл

Знаци, че мъжът до вас може да бъде вашият партньор в живота

  25.05.2023 19:30             
Знаци, че мъжът до вас може да бъде вашият партньор в живота

Когато започваме нови взаимоотношения и минават месеци, година, две и т. н., нормално е да се запитаме дали мъжът до нас е подходящ да ни бъде партньор в живота. Истинският партньор в живота ще бъде в съответствие с думите и действията си. Това е правило номер едно, за което да следим. Има ли разминаване – това не е нашият човек. Мъж, който не полага усилия да бъде с вас, а по-често комуникирате по телефон и чрез съобщения също няма как да бъде партньор за цял живот. Той показва още в самото начало, че не е надежден.
Кои обаче са знаците, че той е подходящ?

Лесно е да бъдете автентични един с друг
Един от признаците на сродната душа е, че двамата сте естествени и открити един с друг от самото начало. Не сдържате емоциите си, споделяте как се чувствате и ясно се питате какво искате. Той няма да се обиди или да се почувства отблъснат. Автентичността има висока вибрация и ще откриете, че лесно и естествено ще се свържете със сродната си душа.

Споделяте важните неща
Може да не харесвате същия вид филми или музика като вашия партньор в живота, двамата може да имате много различни хобита. Въпреки това и двамата знаете, че това не е наистина важното. Друг знак, че мъжът с когото имате връзка може да бъде вашият партньор в живота е, че двамата сте на една страница с това, което е наистина важно. И двамата цените едни и същи неща в живота. Може да имате различни стратегии за постигане на целите си, но ще споделяте подобни цели и ще се подкрепяте взаимно в постигането им.

Вие се стимулирате един друг да растете като личности
Не всеки мъж би подкрепял безрезервно половинката си в това тя да сбъдва мечтите си. Но ако във вашата връзка двамата с партньора ви виждате потенциала един в друг и се мотивирате да следвате целите си, то това е добър знак за връзката. Ако мъжът иска вие да сте най-добрата версия на себе си, гордее се с вас, то може да се каже, че той е подходящ за сериозни взаимоотношения.

Уважавате и цените различията
Връзка с някого, който е точно като вас, би била скучна и без химия. Разликите са тези, които карат двама души да се съберат и да издържат като двойка. Например някой тих и резервиран се свързва с партньор, който е емоционално изразителен, спонтанен.
Магията на различията означава, че във връзката със сродна за вас душа вие се подчинявате на силните страни един на друг. Ако все още се чудите дали мъжът, с когото излизате е подходящ за партньор в живота, то отговорете си на въпроса дали той ви цени като личност или постоянно намира причина да изтъкне вашите слабости, неглижирайки силните ви качества. Можете ли да бъдете напълно себе си с него или трябва да се прикривате?

Свързвате се на много нива
Може би се смеете заедно в леглото всяка вечер, преди да заспите. Или и двамата имате дълбока любов към природата. Каквото и да свързва двама ви, ще бъде нещо повече от повърхностен общ интерес. Когато един мъж е подходящ за партньор в живота, то с него можем да разговаряме с часове, да се чувстваме удобно, когато си мълчим, да не търсим разнообразие в телевизора или телефона си, когато сме в компанията си.
Гледаме в една посока. В разговорите ни има „ние“, а не „аз“. В реализирането на мечтите вие присъствате като жена, а не оставате само като план в празни думи.