Спорт

Гръмки победи за Везирете и Predators в Summer Cup 2023

  25.05.2023 17:40             
Гръмки победи за Везирете и Predators в Summer Cup 2023

БАМФ Монтана Da Luigi Summer Cup 2023

ФК Везирете - M&M 8:2 /Веселин Троянов - 2, Валентин Георгиев - 5, Теодор Ангелов; Добромир Димитров, Асен Николов/

Играч на мача:Веселин Троянов

Predators - ФК Пъстренци 11::2 /димитър Варадинов - 4, Георги Борисов, Венцислав Георгиев, Венци Николов - 3, Бойко Илиев, Иван Георгиев; Димитър Георгиев, Никола Петров/

 

Играч на мача:Димитър Варадинов